Görüş Bildir
Haberler
Veysel Ulusoy Kimdir, Kaç Yaşında? ENAG Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy’un Hayatı ve Kariyeri

Veysel Ulusoy Kimdir, Kaç Yaşında? ENAG Başkanı Prof. Dr. Veysel Ulusoy’un Hayatı ve Kariyeri

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG), TUİK yayınlandığı enflasyon oranlarına alternatif enflasyon oranları açıklıyor. Hükümet kanalında yapılan son açıklamaya göre, TUİK dışında enflasyon açıklayan kuruluşlar için adli soruşturma yapılacağı duyuruldu. ENAG’ın kurucu ve yöneticisi Prof. Dr. Veysel Ulusoy, yasaklara rağmen gerçek enflasyonu açıklayacaklarını söyledi. Peki, Veysel Ulusoy kimdir, kaç yaşında? İşte Prof. Dr. Veysel Ulusoy’un hayatı ve kariyeri…

İçeriğin Devamı Aşağıda

ENAG, TUİK’in açıkladığı enflasyon oranlarının çok daha üstünde enflasyon olduğunu iddia ediyordu. Hükümetin hazırladığı yasa taslağına göre, TUİK’ten izinsiz enflasyon açıklayan kurumlar için işlem yapılacak. ENAG Başkanı Veysle Ulusoy, “ne olursa olsun halkın gerçek enflasyon oranını açıklamaya devam edeceği” dedi.

Haberin Detayları Burada

Veysel Ulusoy Kimdir?

Veysel Ulusoy Kimdir?

Prof. Dr. Veysel Ulusoy, 1964 yılında Yozgat’ta dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Ekonometri Bölümü’nden mezun olan Veysel Ulusoy, yüksek lisans eğitimini ise ABD’de tamamlamıştır.

1997 yılında Galatasaray Üniversitesi’nde ders vermeye başlayan Veysel Ulusoy, 2006 yılında profesörlük unvanını almıştır.

Veysel Ulusoy, 2011 yılından beri Yeditepe Üniversitesi’nde ders vermektedir.

Veysel Ulusoy, 2016 yılında Serkan Gençer’in doktoru tezini olarak ortaya çıkan ENAG’ın kurucusu olmuştur.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın