Görüş Bildir
Haberler
Verdiğin Kararlara Göre Sen Ne Kadar Dijitalsin?

etiket Verdiğin Kararlara Göre Sen Ne Kadar Dijitalsin?

Ma Belle
08.09.2023 - 20:01

Değişen ve gelişen dünyada teknolojik gelişmeleri yakından takip etmek artık büyük bir önem arz ediyor. Dijital dünyayı verimli kullanıp kullanmadığını, yani ne kadar dijital olduğunu bu test sayesinde öğreneceğiz. Hazırsan soruları cevaplandırmaya başlayabiliriz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnternetten alışveriş sıklığını merak ediyoruz. Çok sık online alışveriş yapıyor musun?

2. Son teknolojik gelişmeleri ne sıklıkta takip ediyorsun diye sorsak?

3. Peki günlük işlerinde akıllı telefonun yeri nedir?

4. Bankacılık işlemlerini nasıl hallediyorsun?

4. Bankacılık işlemlerini nasıl hallediyorsun?

5. Akıllı telefon dışında giyilebilir teknoloji ile aran nasıl? Örneğin akıllı saat kullanıyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sosyal medya uygulamaları hayatımızın neredeyse her yerine yayılmış durumda. Peki senin sosyal medya ile aran nasıl?

7. Bulut depolama teknolojisi ile aran nasıl?

8. Son olarak bir konu veya ders hakkında bir eğitim almak istiyorsun diyelim. Bunu hangi kanallar aracılığı ile alırsın?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

En az ChatGPT kadar dijitalsin!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda son zamanlarda tüm dünyayı kasıp kavuran ve yetenekleriyle ağzımızı açık bırakan ChatGPT kadar dijital olduğunu görüyoruz! Teknolojinin nimetlerini oldukça verimli kullanıyorsun. Hiçbir teknolojik gelişmeyi atlamıyorsun ve hayatını kolaylaştırmak adına bu gelişmeleri yaşantının her yerine entegre etmiş gibisin. Dijitalleşen dünyada büyük kolaylık sağlayan teknolojik olanakları kullanarak hayatını daha kolaylaştırıyorsun ve zamandan da tasarruf etmiş oluyorsun!

Dijital dünya ile bu evren arasındasın!

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda sen dijital dünyanın sunduğu fırsatları kullanmasını biliyorsun. Ama bu fırsatlara göre biraz geleneksel olan yöntemleri de kullanmaktan geri kalmıyorsun, yani dijital dünya ile bu evren arasında gibisin! Teknolojik gelişmelere ayak uydurarak zamandan tasarruf edebiliyorsun. Bu gelişmeleri hayatının her alanına yaymaya çalışıyorsun ancak henüz istediğin seviyeye ulaşamamışsın gibi görünüyor. Dijitalleşme sürecini hızlandırıp kısa bir süre sonra çağa ayak uyduracağını düşünüyoruz!

Dijital dünyayla pek işin yok gibi...

Seçtiğin yanıtlara baktığımızda pek dijital biri olduğun söylenemez. Teknolojinin sunduğu kolaylıklara pek sıcak bakmıyor gibisin. Hayatının birçok alanında geleneksel yöntemleri kullanıyorsun. Ancak dijitalleşmeye açık biri olduğunu söyleyebiliriz! Teknolojik gelişmeleri yakından takip edip sunulan kolaylıkları kullanmaya başladıktan sonra gerisi çorap söküğü gibi gelecektir!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

En az ChatGPT kadar dijitalsin!

Mr Tg

En az ChatGPT