Görüş Bildir
Haberler
Yurt Dışında Nerede Okuman Gerektiğini Söylüyoruz!

Yurt Dışında Nerede Okuman Gerektiğini Söylüyoruz!

Akare
12.01.2018 - 16:49

Evet söylüyoruz, hadi teste :)

1. Önce seni biraz tanıyalım: Yalnız kaldığında genelde ne yaparsın?

2. Bu kavramlardan hangisi senin için daha önemli diye sorsak sana?

3. Biraz gelecek planlarına bakalım: Kendini ileride nerede görüyorsun?

4. Hadi konumuza gelelim: Neden yurtdışında okumak istediğini merak ediyoruz!

5. Peki gerçekten yurtdışında yaşayabilecek cesareti ve gücü kendinde görüyor musun?

6. Diyelim ki yurtdışına okumaya gittin, Tükiye'de en çok neyi özlerdin?

7. Özlememek gibi bir ihtimal yok tabii ki, ama yaşamaya da devam etmek zorundasın. Diyelim ki seni ziyarete geldik okuduğun yere; seni büyük ihtimalle ne yaparken buluruz?

8. Son olarak, yurtdışında okuduktan sonra uzun süreli kalmayı düşünüyor musun?

Almanya!

Bize verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Almanya’da okumalısın! Son derece kariyer odaklı ve çalışkan bir insansın. Kendini en güzel geliştirebileceğin ve tam anlamıyla kendini bulabileceğin yer net Almanya! Yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

Amerika Birleşik Devletleri!

Verdiğin cevaplara göre sen Amerika’da okumalısın! Özgürlüğüne inanılmaz düşkünsün. Durum bu olunca da özgürlükler ülkesi Amerika’dan daha uygun bir yer düşünemiyoruz sana. Orada istediğin her şeyi bulacak ve hayatının en güzel dönemlerini yaşayacaksın. Yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

Avustralya!

Verdiğin cevaplara göre sen Avustralya’da okumalısın! Çünkü son derece rahatına düşkün ve sıcak kanlı bir insansın. E durum bu olunca da sıcak insanların ülkesi Avustralya’dan daha güzel bir yer olabilir mi senin için? Fakat yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

İngiltere!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle İngiltere’de okumalısın! Bir kere sen son derece mantıklı ve idealist bir insansın. Durum bu olunca da hayatının her alanında başarı daima seni buluyor. İşte tam da bu yüzden kariyer ülkesi İngiltere senin için en uygun yer! Fakat yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

Kanada!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Kanada’da okumalısın! Kibar, insan sevgisiyle dolu ve son derece iyimser bir insan olduğun için Kanada’dan daha çok mutlu olacağın bir yer düşünemiyoruz! Fakat yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

İtalya!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle İtalya’da okumalısın! Bir kere sen sadece sürekli okuyayım kafasında biri değilsin! Okumak elbette önemli senin için, ama aynı zamanda kendini sanatsal alanlarda da geliştirmek ve ruhunu beslemek senin için ayrı bir değere sahip. Bu yüzden de ruhunun en derinliklerine dokunacak ülke kesinlikle İtalya! Fakat yine de içinde hafif de olsa korkuların var gibi. Ama korkma: Hayallerini erteleme! Yurtdışında okuma hayaline giden ilk adımı Akare ile at. Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları ile dünyanın dört bir yanındaki okullar hakkında istediğin her türlü bilgiye ulaşabilir, hatta fuara özel burs olanaklarından yararlanabilirsin! Daha fazlası için buraya tıklamaya ne dersin?

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Seni Bekliyor!

Akare Yurtdışı Eğitim Fuarları Seni Bekliyor!

Detaylar için tıklayınız.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Günay

Almanya ♾♥