Görüş Bildir
Haberler
Vay Canına! Şöhretinin Yanında Yüksek Lisans Yapan Akademik Ünlüler

etiket Vay Canına! Şöhretinin Yanında Yüksek Lisans Yapan Akademik Ünlüler

Bundan öncesinde ünlülerin okumuş olduğu üniversiteleri ve bölümleri duymuştuk. Şimdi ise bazı ünlülerin lisans eğitimini tamamladıktan sonra hangi okullarda yüksek lisans eğitimi aldıklarını araştırdık.

Öyleyse okumaya başlayabilirsiniz 🙂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Okan Bayülgen - Sosyal Bilimler

1. Okan Bayülgen - Sosyal Bilimler

İnce esprileriyle bizleri güldüren başarılı şovmen Okan Bayülgen'in, Mimar Sinan Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi'nde master yaptığını biliyor muydunuz?

2. Yaşar - Uluslararası Finans

2. Yaşar - Uluslararası Finans

Aşk şarkılarını çokça dinlediğimiz Yaşar abimizin, İstanbul Üniversitesi'nde Uluslararası Finans dalında master yaptığını biliyor muydunuz?

3. Candan Erçetin - Konservatuar

3. Candan Erçetin -  Konservatuar

O harika sesiyle bizleri mest eden ünlü şarkıcı Candan Erçetin, meğerse İstanbul Üniversitesi Klasik Arkeoloji Bölümü'nü okuyup bir de yüksek lisans yapmak üzere Viyana Üniversitesi'ne gidiyor. Ama güzel sanatçı daha fazla memleket özlemine dayanamayıp 1 sene sonra Türkiye'ye geri dönüyor.

4. Armağan Çağlayan - Uluslararası İlişkiler

4. Armağan Çağlayan - Uluslararası İlişkiler

Televizyon ekranlarından tanıdığımız Armağan Çağlayan'ın, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdiği kimin aklına gelirdi? Bunun üzerine İstanbul üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nde de yüksek lisans yapıyor. Gerçekten takdir edilesi bir başarı.

5. Gülse Birsel - Sinema

5. Gülse Birsel - Sinema

Bir zamanlar Avrupa Yakası dizisiyle çokça güldüğümüz güzel oyuncu Gülse Birsel'in, New York Columbia Üniversitesi'nde sinema üzerine master yaptığını duyduk. Şaşırmadık çünkü başarılı olmasının bir nedeni olmalıydı. Değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kemal Sunal - Radyo Televizyon ve Sinema

6. Kemal Sunal - Radyo Televizyon ve Sinema

Dizilerini ve filmlerini her izlediğimizde bizleri kahkahaya boğan usta oyuncu Kemal Sunal, 1995 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü'nden mezun olduktan sonra, 1998 yılında, Radyo Ve Televizyonda Kemal Sunal Güldürüsü adlı teziyle yüksek lisans diplomasını kazanıyor.

7. Vedat Milor - Sosyoloji

7. Vedat Milor - Sosyoloji

Yeni lezzetler keşfetmeyi seven ve son derece güzel tespitleri olan Gurme Vedat MilorBoğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra London School of Economics'te eğitim gördü. Ve bu da yetmezmiş gibi Amerika'ya Kaliforniya Üniversitesi, Berkeley'ne gidip sosyoloji doktorası yaptı. Gerçekten takdir edilesi bir başarı.

8. Teoman - Kadın Araştırmaları

8. Teoman - Kadın Araştırmaları

Aşk acısını şarkılarında çokça hissettiğimiz ünlü müzisyen Teoman, Boğaziçi Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nü bitirdikten sonra İstanbul Üniversitesi Kadın Araştırmaları Bölümü'nde master yapmış. Kadınlara ne kadar önem verdiğini buradan da anlayabiliyoruz.

9. Ebru Güzel - Reklamcılık ve Tanıtım

9. Ebru Güzel - Reklamcılık ve Tanıtım

Manken Ebru Güzel, Marmara Üniversitesi Reklamcılık ve Tanıtım Bölümü'nde yüksek lisans yaparak hem güzelliğiyle hem de başarısıyla bir zamanlar oldukça gündemdeydi.

10. Ahmet Kural - Sinema Televizyon

10. Ahmet Kural - Sinema Televizyon

İşler Güçler dizisiyle herkesin güldüğü isim haline gelen  Ahmet Kural, Selçuk Üniversitesi’nde Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olduktan sonra Beykent Üniversitesi Sinema Televizyon yüksek lisansını tamamlamıştır.  Eeee adlığı eğitimin hakkını vermeliydi ne de olsa.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Müge Anlı - Hukuk

11. Müge Anlı - Hukuk

Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunan ve herkesin derdine çare olan olan Müge Anlı'nın, Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yüksek lisans eğitimini tamamladığını kimler biliyordu?

12. Kenan Doğulu - Müzik

12. Kenan Doğulu - Müzik

O güzel aşk şarkılarını dinlediğimiz şarkıcı Kenan Doğulu, Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde yüksek lisans yaparak, müziğe olan sevdasını okuduğu bölümle bizlere gösteriyor.

13. Çelik - Sosyal Bilimler

13. Çelik - Sosyal Bilimler

Şarkılarını her dinlediğimizde ciğerimize kadar hissettiğimiz şarkıcı Çelik,  İTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde yaptığı yüksek lisansını, yüksek notla bitirdiği için, İTÜ Sosyal Bilimlerde doktora hakkı kazanmıştır. Müzik alanında başarılı olduğu kadar okul hayatında da oldukça başarılıymış kendisi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
258
49
37
24
14
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

kadın araştırmaları bölümüne giren maksimum 3.sınıfın başında okulu bırakır,tekrar össye girip başka bölüm seçer.tabii beyinde kalıcı hasarla,o iş araştırma ... Devamını Gör

Berat Yılmaz

O PP ne ya bir saat uğraştım ekrandaki kıl gitsin diye

atlas kadar

Hiç sayısalcı yok. Kahretsin; dünyaya yanlış gelmişim. Bende diyorum neden şimdiye kadar oscar almadım. :-)

Serhat Eken

Yüksek lisans nedir hangi sınavlarla girilir bilmeyen bir güruh varmış onu anladım ve bu nedenle 'vay canına' dedim. Teşekkürler Onedio. 3. sınıfın başı diyo... Devamını Gör

Alican Türkkollu

Ben 3.sınıf derken 3.sömestırı kastediyor diye düşünmüştüm fakat işin içine ÖSS ile bölüm değiştirmek girince sana hak vermekten başka bir şey gelmedi elimde... Devamını Gör