Görüş Bildir
Haberler
Van Persie, Fenerbahçe'ye Gelmek İçin 48 Milyon Euro'yu Reddetti

Van Persie, Fenerbahçe'ye Gelmek İçin 48 Milyon Euro'yu Reddetti

Enver K.
25.07.2015 - 10:42
www.futbolarena.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

F.Bahçe'nin bomba transferi Van Persie'ye Sarı-Lacivertli takıma gelmeden önce Çin ekibinin yıllığı 12 milyon Euro'dan 4 yıllık teklifte bulunduğu öğrenildi.

Fenerbahçe ' nin bu sezon Portekizli futbolcu Nani ile birlikte renklerine bağladığı 2 flaş isimden biri olan Van Persie 'nin transferinde çok önemli bir gerçek ortaya çıktı. Transfer dönemi birçok kulübün peşinden koştuğu Hollandalı futbolcu için Demba Ba 'yı da transfer eden Çin'in Shanghai takımının yıllığı 12 milyon Euro'dan 4 yıllık bir teklifte bulunduğu ortaya çıktı. Van Persie için gözünü karartan Çin kulübü yetkilileri tam 3 keç yıldız oyuncunun menajeriyle görüştü. Hollandalı futbolcunun yaptıkları teklifi kabul edeceğinden emin olan Çin kulübünün şok bir cevapla karşılaştığı belirlendi. Van Persie'nin menajeri aracılığıyla verdiği yanıtta Çin kulübü Shanghai takımının yaptığı bu teklifi kabul etmediği gelen bilgiler arasında. Çin kulübü yetkililerinin cazip rakam sonrası Hollandalı starın kendilerine olumsuz cevap vermesini şaşkınlıkla karşıladığı da öne sürüldü.

EŞİ ÇİN'E GİTME TEKLİFİNİ KESİN OLARAK REDDETTİ

VAN Persie'nin olumsuz cevap vermesinde en önemli faktörün yıldız oyuncunun Müslüman olan eşinden kaynaklandığı öğrenildi. Hollandalı yıldızın eşinin Çin'e gitme teklifini kesin olarak reddetmesi üzerine Van Persie'nin bu ülkeyi kabul etmediği ortaya çıktı. Van Persie'nin gitmemesinde ikinci nedenin de İstanbul'un güzelliği olduğu gelen bilgiler arasında. Ayrıca Fenerbahçe'nin Avrupa'da mücadele edecek olması da Hollandalı futbolcunun seçiminde önemli bir rol oynadı.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0