Görüş Bildir
Haberler
Valve, Half Life 3 İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Valve, Half Life 3 İçin Çalışmalarını Sürdürüyor

Ulaş
24.05.2014 - 14:55

Tüm zamanların en iyi oyunları arasında gösterilen HL efsanesi sürüyor. 10 yıldır serinin 3. oyununu bekleyen oyun severlere müjde CS yapımcısından geldi. Valve oyun üzerine çalışıyor.

1998 yılında başlattığı efsaneyle 15 yılı aşkın zamandır oyun dünyasını etkileyen Half Life, şüphesiz tüm zamanların en iyi oyunlarından birisi olarak anılmayı fazlasıyla hak ediyor. Geçen zaman içinde oyun severlerin Half-Life'a olan sevgisi azalmasa da, yıllar süren geliştirme dönemleri ve yapımcı Valve şirketinin sessizliği zaman zaman serinin gelecek oyunlarına yönelik umutları azalttı.

En son 2007 yılında Half Life 2: Episode 2 ile oyuncuların karşısına çıkan seride yeni oyun beklentisi 7 yıldır sürüyor. Daha önce, yeni oyunun HL2'nin devamı değil HL3 olacağı açıklansa da bir süredir devam edenbelirsizlik oyunun rafa kalktığı ve projenin iptal edildiği iddialarının ortaya çıkmasına bile neden oldu. Bu haberler ile üzülen HL severler içinuzun zaman sonra nihayet iyi bir haber geldi.

Valve oyun üzerine çalışıyor

Popüler Half Life modlarından Counter Strike'ın yardımcı yapımcısı ve Valve çalışanı Mihn Le, şirketin Half Life 3 üzerinde çalışmayı sürdürdüğünü açıkladı. GoRgn TV'ye açıklamalarda bulunan Le, oyunhakkında çok fazla şey bilmediğini ancak oyunun konsept sanat görsellerini gördüğü belirtti. Böylece, Half Life 3'ü bekleyen oyun severlerin azında projenin hala Valve'nin gündeminde olduğunu öğrenmiş oldu.

  • Shiftdelete
Kaynak: http://shiftdelete.net/half-life-3-ra...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
2
2
0
0
0
0