Görüş Bildir
Haberler
Valilik Seferleri Durdurdu, Ayasofya'ya Gitmek İsteyenler Kadın Makiniste Saldırdı

etiket Valilik Seferleri Durdurdu, Ayasofya'ya Gitmek İsteyenler Kadın Makiniste Saldırdı

İbadete açılan Ayasofya'da ilk cuma namazına yetişmek isteyen bir grup, valilik kararıyla durdurulan metro seferleri nedeniyle kadın makiniste saldırdı. Linç edilmek istenen makinisti güvenlik görevlileri kurtardı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter hesabından saldırı görüntülerini paylaşarak 'Valilikçe alınan sefer durdurma kararını uygulayan kadın makinistimize yönelik saldırı düşündürücü ve üzücüdür. Bu olaya rağmen görevine devam eden çalışanımızı tebrik ediyorum, konunun takipçisi olacağız.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ayasofya'da 86 yıl sonra kılınan ilk cuma namazı nedeniyle ziyaretçi yoğunluğu yaşandı. Caminin çevresinde belirlenen namaz kılma alanları dolunca bölgeye girişler durduruldu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, yaptığı açıklamada "Ayasofya Camii çevresinde belirlenen namaz kılma alanlarımızın tamamı doldu. Salgın nedeniyle bu alanlara misafir girişlerimiz durduruldu" ifadelerini kullandı.

🎥 Valilik kararıyla metro seferlerinin durdurulmasının ardından bir kadın makinist, Ayasofya'ya gitmek isteyenlerin saldırısına uğradı.

İmamoğlu, olaya ilişkin güvenlik kamerası görüntülerini paylaştı ve "Konunun takipçisi olacağız" dedi.

Saldırıyı kınadığını belirten İstanbul Valisi Yerlikaya, inceleme başlatıldığını söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
492
150
42
19
19
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Bu onur haysiyet yoksunları bir araya gelince kadın çocuk hayvan ayırt etmeden linç eder tek başlarına hiç bir halt yiyemezler. Ahlakını tipini siktiğimin li... Devamını Gör

Yazdıklarında tamda seni okudum be insanları aşağılama, üstten bakma, hakaret etme, klavye delikanlılığı felan

lord

kalbinde kin nefret olan sabahlara kadar namaz kılsa ne olur?

Ayça İpekçi

Orda bir kadına saldırdın, ya da cinsiyeti bırakalım bir insana saldırdın ve bir şekilde ayasofya'ya ulaştın, durdun namaza, çıktın Allah'ın karşısına, ne yü... Devamını Gör