Görüş Bildir
Haberler
Vaka Sayısında Artış Devam Ediyor! İşte 17 Temmuz Korona Tablosu ve Bakan Kocanın Uyarısı...

Vaka Sayısında Artış Devam Ediyor! İşte 17 Temmuz Korona Tablosu ve Bakan Kocanın Uyarısı...

Müge Kakşi
17.07.2021 - 21:00

Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken yapılan aşı çalışmalarıyla bir çok ülke normalleşme aşamasına geçmeye başladı. Ülkemizde de aşı çalışmalarının hızla devam etmesi ve en son yapılan tam kapanmayla beraber vaka artışının kontrol altına alınmasıyla birlikte düşüş sürüyordu. Fakat son birkaç gündür paylaşılan koronavirüs tablosunda dikkat çeken bir yükseliş görüldü. İşte 17 Temmuz günlük vaka sayısı ve koronavirüs tablosu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

17 Temmuz Koronavirüs Tablosu

17 Temmuz Koronavirüs Tablosu

Sağlık Bakanlığı, corona virüs için son gelişmeleri ve günlük tabloyu paylaştı. Tabloda vaka sayısında yükseliş olması dikkat çekti. Bugün 7 bin 666 kişinin testi pozitif çıktı, 38 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Koca Twitter'dan yaptığı açıklamada, 'Bayrama az kaldı. Bayram öncesi 18 yaş ve üzeri nüfusun en az bir doz aşı olması hedefimiz için gayret edelim. Aşı ile salgını gündemden çıkaralım. ' ifadelerini kullandı.

En az bir doz aşı uygulananların oranının en yüksek olduğu 10 il sırasıyla Muğla, Çanakkale, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Amasya, Eskişehir, Aydın, İzmir ve Bilecik oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın