Görüş Bildir
Haberler
Vajinismus Nedir?

Vajinismus Nedir?

Saygın Micozkadıoğlu
16.09.2014 - 15:51 Son Güncelleme: 16.09.2014 - 17:24

Vajinusmus; kadının elinde olmayarak tamamen kendi iradesi dışında cinsel ilişki anında eşini itmesi, bacaklarını kapatması, kasılması ve sonunda da cinsel ilişkiyi tam olarak gerçekleştirememesidir.

Vajinismus; kadının elinde olmayarak tamamen kendi iradesi dışında cinsel ilişki anında eşini itmesi, bacaklarını kapatması, kasılması ve sonunda da cinsel ilişkiyi tam olarak gerçekleştirememesidir.

Vajinismus nedir sorusuna yanıt bulduktan sonra insanlar vajinismus olduklarını kabul etmeyebilirler veya görmezden gelebilirler. Vajinusmus hastalıklarının çözümünü zamana bırakabilirler.

Vajinusmusla geçen zaman beraberliklerini veya evliliklerini olumsuz şekilde etkilemektedir.

Vajinusmus(ilişkiye girememe) nedir sorusunun cevabını daha iyi anlayabilmek için vajinusmus hastalığını yaşayıp, vajinusmusun getirdiği problemleri taşımış insanların, uygun bir vajinusmus tedavisi ile vajinusmusu yendikten sonraki yorumlarıyla daha net görebilirsiniz.

Bursa'dan vajinismus tedavisi için gelen Buse hanımın Vajinismus Nedir hakkındaki yorumları

Evlenmeden önce zaten kendisini hissettiren vajinismus belasının bende ne kadar kuvvetli bir şekilde kendini gösterdiğini evlendikten sonra iyice görmüş oldum. Bu sorunu yaşadığıma inanamıyorum. Çünkü eşimi severek evlenmiştim ve tabularla büyümüş bir kız değildim. Hayatımda isteyipde başaramadığım hiçbirşey olmamıştı ama eşimle birleşmeyi istediğim halde bunu yapamıyordum. Kendimi kadın gibi hissetmiyordum. Derin bir depresyona sürükleniyordum. Eşime haksızlık ettiğimi düşünüp boşanmaya karar verdim.

Danimarka'dan vajinismus hastası Sibel hanıma göre Vajinusmus Nedir?

Vajinusmus(ilk gece korkusu); Diğer kadınlardan fiziksel ve ruhsal olarak farklıyım, eşim benim için doğru kişi mi diye düşünürsünüz. Biliçaltınızla kendinize zarar verip, özbenliğinizi zayıflatabilirsiniz.

Kaynak: http://www.vajinismusklinik.com/vajin...

Vajinismus Nedir? | www.VajinismusKlinik.com | Dr. Saygın

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın