Görüş Bildir
Haberler
Uzun Zamandır Tatili Düşleyenlere: Bu İlkbaharda Havalar Isınınca Mutlaka Görmeniz Gereken 11 Yer

etiket Uzun Zamandır Tatili Düşleyenlere: Bu İlkbaharda Havalar Isınınca Mutlaka Görmeniz Gereken 11 Yer

Lisa Campton
26.04.2022 - 17:00

Soğuk ve uzun kış aylarında, görülecek güzel yerleri düşünüp tatil hayali kuranları buraya alalım. İşte içinizi ısıtan bahar günlerinde mutlaka görmeniz gereken yerler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kapadokya

1. Kapadokya

Türkiye'nin en kendine has yerlerinden biri olan Kapadokya'ya mutlaka görmeniz gerekiyor. Muhteşem peri bacaları, doğası ve aurasıyla içinizi ısıtmakla kalmayacak sizi kendinizden geçirecek.

2. Abant

2. Abant

'Tabiat Parkı” olarak koruma altına alınan Bolu’nun simgesi olmuş Abant'ın büyüleyici güzelliğini görmelisiniz. Abant Dağları üzerinde yer alan Abant Gölü de etrafındaki çeşitli bitkilere ev sahipliği yapmaktadır.

3. Safranbolu

3. Safranbolu

Karabük'ün en önemli turizm bölgelerinden biri olan Safranbolu tarihi dokusuyla sizi büyülü bir yolculuğa çıkartacak. Özellikle ilkbahar aylarında özenle çizilmiş bir tabloyu andırmakta.

4. Uçmakdere

4. Uçmakdere

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesinde bulunan Uçmakdere mavi ve yeşilin biraraya geldiği harika bir yer. Yamaç paraşütü yapmak ve eşsiz manzaranın keyfini çıkarmak istiyorsanız Uçmakdere tam size göre.

5. Şirince

5. Şirince

Ege'nin en şirin köylerinden biri olan Şirince, sakin ve huzurlu yapısıyla tam da gezilecek yerlerden biri olmayı hak ediyor. İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı olan Şirince  tarihi dokusu ve masalsı sokaklarıyla dikkatleri üzerine çekip ailenizle birlikte hafta son kaçamağı yapılabilecek bir yer olmaya hak kazanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İğneada

6. İğneada

Kırklareli'ye bağlı olan İğneada köyünde mavi ve yeşilin uyumuna bizzat tanıklık edebilirsiniz. Temiz orman havası şahane bir gökyüzü! Havalar ısınır ısınmaz çantanızı kapıp yollara düşebilirsiniz.

7. Borabay Gölü

7. Borabay Gölü

Amasya il merkezine oldukça yakın olan Borabay Gölü kışın buz tutan haliyle müthiş görünse de asıl bahar aylarındaki görüntüsüyle insanı kendinden geçirmekte.

8. Adatepe

8. Adatepe

Çanakkale'de bulunan Adatepe köyü Kaz Dağları'nın eteklerine kurulmuş. Tarihi dokusu bozulmayan bu köy tatil yapmak isteyenlerin mutlaka rotasına eklenmesi gereken bir yer.

9. Yedigöller

9. Yedigöller

Bolu'nun eşsiz doğa harikası Yedigöller özellikle bahar aylarında mutlaka görülmesi gereken yerlerden biri. Kamp yapmak isteyenlerin uğrak rotası olan bu bölge insana huzur ve güven veriyor.

10. Cunda Adası

10. Cunda Adası

Baharın renklerine Cunda'da doyabilirsiniz. Yaz mevsimindeki kalabalığın aksine bahar aylarında oldukça sessiz ve sakin olan bu bölge dinlenmek isteyenlere eşsiz bir fırsat sunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sapanca

11. Sapanca

Sakarya'da bulunan Sapanca tam da bahar ayında tatil kaçamağı yapmak isteyenlere göre! İstanbul ve çevresindeki illerde yaşayan kişiler yakın mesafe ve birçok ilgi çekici nokta bulunmasından dolayı Sapanca’yı tercih etmekte. Doğada huzur var!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın