Görüş Bildir
Haberler
Uzun Bayram Tatilinde Elinizden Bırakamayacağınız 12 Kitap

etiket Uzun Bayram Tatilinde Elinizden Bırakamayacağınız 12 Kitap

Kitap okumayı sevenler için önümüzde harika bir 9 günlük bayram tatili fırsatı var. Çok sevdiğiniz yazarların, çok sevilen kitapları indirimde. Farklı kitap türlerini okumayı sevenlerin kendi zevklerine uygun kitapları bulacağı bu içerikteki indirimler ve fiyatlar sizi mutlu edecek. Tatil başlamadan hemen birkaç kitap alıp tatil hazırlığınızı tamamlayın.

''Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlber Ortaylı- Bir Ömür Nasıl Yaşanır?

1. İlber Ortaylı- Bir Ömür Nasıl Yaşanır?

İlber Ortaylı'nın hayatını okuyup, tavsiyelerini dinlemek isterseniz mutlaka buraya tıklayın.

'Bir Ömür Nasıl Yaşanır?'  kitabında herkese uygun tavsiyeler var. Benim en sevdiğim tavsiyelerden biri canınız sıkkın olduğunda, yalnız kalmak istediğinizde bir tren yolculuğu yapmaktı. 

Üstelik %26 indirimle 26 TL.Benzer kitaplar da burada.

2. Stefan Zweig- Satranç

2. Stefan Zweig- Satranç

Stefan Zweig son yıllarda en çok okunan yazarlardan biri oldu. Özellikle Satranç kitabı her okuyanın çok sevdiği kitaplardan biri. 

Benim de Zweig'in en sevdiğim kitabı Satranç'tır. Siz de hala okumadıysanız bu tatilde hemen okuyun. Stefan Zweig'in diğer kitapları da burada.

3. George Orwell- 1984

3. George Orwell- 1984

Distopya okumayı sever misiniz? 

George Orwell'in bu kitabı günümüz gerçeklerini yüzümüze vuran, yaşadığımız dünyayı daha iyi analiz etmemizi sağlayan bir roman. Hala okumadıysanız mutlaka okuyun. Distopik bir dünyada aşık olmanın nasıl olduğunu da çok güzel bir şekilde anlatıyor. Link burada.

İndirimli fiyatı 16 TL. Diğer romanlar da burada.

4. Ahmet Ümit- Kayıp Tanrılar Ülkesi

4. Ahmet Ümit- Kayıp Tanrılar Ülkesi

Peki Ahmet Ümit okumayı sever misiniz?

Ahmet Ümit okuyucuları bu kitabı çoktan almış ve bitirmiş olmalı. Çok satanlar arasında da ilk sıralarda yerini almış. Siz hala almadıysanız bu 9 günlük tatilde bu kitabı elinizden bırakamayacaksınız. Burada.

Üstelik %41 indirimle 24 TL. Polisiye romanları da burada.

5. Virginia Woolf- Kendine Ait Bir Oda

5. Virginia Woolf- Kendine Ait Bir Oda

Virginia Woolf önemli kadın yazarlardan sadece biri. 

Bu kitabını da çok severim. Bir kadının neden kendine ait bir odası olması gerektiğini, neden kendine ait bir hayatı olması gerektiğini çok güzel açıklar. Bu açıklamalarını da kadın yazarlar ve onların hayatları üzerinden açıklar. 

Bu kitap size erkek egemen toplumun yüzünü gösterecek bir kitap. Burada.Virgina Woolf'un diğer kitapları da burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zülfü Livaneli- Serenad

6. Zülfü Livaneli- Serenad

Zülfü Livaneli'nin kitaplarını okumayan yoktur. Tüm romanlarını okuyup bitirenlerin bazen ikinci kez okudukları bile oluyor. 

Serenad'da bir Livaneli kitabı ve okuyan herkesin çok severek, elinden düşürmeden okuduğu bir kitap. Burada.Zülfü Livaneli kitapları da burada.

7. Allice Miller- Beden Asla Yalan Söylemez

7. Allice Miller- Beden Asla Yalan Söylemez

Kişisel Gelişim kitaplarının hiçbir işe yaramadığını keşfettiyseniz ancak hala kendinizi tanıma ve geliştirmek için bir yol arıyorsanız bu kitabı alabilirsiniz.

Benim de okuma listemde olan bu kitabı bu 9 günlük tatilde alıp okumaya ne dersiniz? Burada.Çeşitli psikoloji kitapları da burada.

8. Jose Mauro De Vasconcelos- Şeker Portakalı

8. Jose Mauro De Vasconcelos- Şeker Portakalı

Çocukluğunuzda Şeker Portakalı kitabını mutlaka okumuşsunuzdur. Tekrar okumak ya da etrafınızdaki küçük bir arkadaşınıza hediye etmek isterseniz böyle alalım. Birçok romana da buradan bakın.

9. Gabriel Garcia Marquez- Kırmızı Pazartesi

9. Gabriel Garcia Marquez- Kırmızı Pazartesi

Gabrieal Garcia Marquez'un en çok sevilen kitapları arasında yer alan 'Kırmızı Pazartesi' kitabını hala okumadınız mı? Ben hala okuyamadım. En sevdiğim kitaplar arasında Marquez'in 'Yüzyıllık Yalnızlık' kitabı vardır. Bu kitapta okuma listemin arasında yer alıyor. Sizin de okuma listenizde bu kitap varsa böyle alalım.Birbirinden güzel romanlar da burada.

10. Michaler Ende- Momo

10. Michaler Ende- Momo

'Momo' kitabını da çok görmüş ve duymuşsunuzdur. Kült kitaplar arasında yer alan bu masalsı kitaptan çıkarabileceğiniz çok fazla ders olabilir. Burada.Seveceğiniz birçok masal da burada.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Paulo Coelho- Simyacı

11. Paulo Coelho- Simyacı

Simyacı kitabını bilmeyen okumayan yoktur diye düşünüyorum ancak yine de koymak istedim çünkü ben bu kitabı 2 kere okudum. Bir ilkokulda bir de birkaç sene önce. Size iyi gelecek bu romanı okumanın tam zamanı olabilir. Burada.Seveceğiniz diğer romanlar da burada.

12. Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna

12. Sabahattin Ali- Kürk Mantolu Madonna

Türk Edebiyatı'nın en bilinen yazarı Sabahattin Ali ve onun kült romanı 'Kürk Mantolu Madonna'  birkaç yıl önce en çok okunan kitaplar arasında yer alıyordu. Siz hala okumadıysanız bu tatilde bu kitabı alıp okuyabilirsiniz. Burada.

Seveceğiniz birçok roman da burada.

**Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.**

Onedio Vitrin'in sizin için seçtiği diğer ürünler:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
16
7
6
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Güzel liste kitap içerikleri artsın. Hepsini okudum. Şu anda da Kayıp Tanrılar Ülkesi okuyorum güzel akıcı öğretici tavsiye ederim.

Freud

Çizgili Pijamalı Çocuk kitabını okumayanlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Aslında çocuk edebiyatı için yazılmış bir eser ancak bildiğiniz üzere çocuk edebiya... Devamını Gör

Sertaç Bigün

satranç kitabı çok başarılı. Lakin 100 sayfadan az. O yüzden bence bu kategoriye girmemeliydi. Zira 1 saatte bitebilecek kitap. :)