Görüş Bildir
Haberler
Uzaylılara İnandığını Açıklayarak Hayranlarını Bir Nebze Şaşırtan 13 Ünlü İsim

Uzaylılara İnandığını Açıklayarak Hayranlarını Bir Nebze Şaşırtan 13 Ünlü İsim

Uzaylıların varlığına inanır mısınız bilemem ama sizler için derlediğimiz bu 13 ünlü ismin konuyla ilgili farklı yorumları olduğu kesin.

Dilerseniz bakalım kimler inanıyormuş uzaylılara..

Kim bilir..

Belki bazıları fikrini destekleyeceğiniz veya sizin fikrinizi değiştirecek isimlerdir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Winston Churchill

1. Winston Churchill

Tarih, Winston Churchill'i politik cesareti ve İngiltere tarihinin karmaşık dönemindeki liderlik kimliği ile hatırlıyor, ancak yakın zamanda ortaya çıkan mirasının bilinmeyen bir kısmı bu durumun değişeceğini gösteriyor.

Churchill 1939'da 'Evrende yalnız mıyız?' başlıklı 11 sayfalık bir makale yazmıştır. Makalesinde evren hakkındaki merakını ortaya kayan Churchill, evrende başka canlıların da olduğuna inanmasını, yaşamın tanımını ve en önemli bileşenlerini şu sözlerle özetlemiştir:

'Medeniyetimizin Dünya'da elde ettiği başarıdan o kadar da etkilenmiş değilim. O nedenle bu koca evrende canlı, düşünen yaratıkların bulunduğu tek noktada olduğumuzu veya zaman ile mekânın geniş sahasındaki en yüksek manevi ve maddi gelişmeyi temsil ettiğimizi kabul etmeye hazır değilim.'

2. Khloe Kardashian

2. Khloe Kardashian

Açıklamaları her zaman ilgi çekici olan ve olay yaratan Kardashian ailesinden Khloe Kardashian, 2015 yılında gökyüzünde gördüğü garip ışıklar üzerine attığı bir tweetle uzaylılara inandığını gösterdi.

'Kendall ve ben kendimizden geçiyoruz!!#UFO'

Her ne kadar ABD Deniz Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada ışıklarının sebebinin önceden planlanmış bir füze testinin parçası olduğunu söylense de Kardashianları buna inandırmak zor gözüküyor.

3. Hillary Clinton

3. Hillary Clinton

Hillary Clinton, çocuklara ve ailelere, toplumsal cinsiyet eşitliğine ve sağlık reformuna ilişkin uzun bir politik geçmişe sahip; ancak 2016'da dikkatini cumhurbaşkanlığı için demokratik adaylığını güvence altına almak amacıyla paranormal unsurlara da çevirdi.

Bir radyo röportajında ​​ve daha sonra 'Jimmy Kimmel Live' da Clinton, UFO'lar ve Nevada'daki gizemli 51. Bölge sitesi hakkındaki dosyaları incelemek ve onları halka açık yapmak istediğini söyledi.

'Bu dosyalara girmemizi ve umarım mümkün olduğunca halkı olabilmemizi isterim' diye konuştu Kimmel. 'Orada bir şey yoksa, insanlara orada hiçbir şey olmadığını söyle.'

Nevada çölünde, Las Vegas'ın yaklaşık 80 mil (130 kilometre) kuzeydoğusunda bulunan 51. Bölge, Edwards Hava Kuvvetleri Üssü'nün bir parçası olan gizli bir askeri karakol. 

Her ne kadar bu gizlilik, komplo teorisyenlerinde tesiste yer alan bilim insanlarının ufoları parçalayarak ters mühendislik yaptığı fikrini oluştursa da; 2013 yılında gizli olarak sınıflandırılmayan CIA dökümanları 51. Bölge'nin geçmişini ayrıntılı olarak açıkladı ve U-2 gibi casus uçaklarının test edildiğini ortaya koydu.

4. Zayn Malik

4. Zayn Malik

Şarkıcı Zayn Malik, Temmuz 2016 Glamour'da ilk kez grubu One Direction'tan ayrılmak istediğini fark ettiğinde paranormal bir karşılaşma yaşandığını söyledi ve dergiye açıklama yaptı:

'Bir rüyada bana yabancı geldi'

Geçtiğimiz günlerde Harper's Bazaar için uzay temalı bir fotoğraf çekimi düzenleyen model Gigi Hadid ise sevgilisi Malik için 'Erkek arkadaşım gerçekten uzaylılara inanıyor.' dedi.

5. Gigi Hadid

5. Gigi Hadid

Sevgilisinden aşağı kalmayan Gigi Hadid röportajın devamında kendisinin ve sevgilisinin hayatın Dünya'nın ötesinde olduğuna inandıklarını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ariana Grande

6. Ariana Grande

Ünlü şarkıcı Ariana Grande, kendini uzaylılara takıntılı olarak nitelendiriyor. 2013 yılında Complex dergisiyle yaptığı röportajda 'Sadece insanların varlığına inansaydık çok aptal olurduk.'  dedi. 

Break Free şarkısının video klibinde uzaylılarla dövüşen ve klibi uzay gemisinde çeken şarkıcı dünya dışından gelen hiçbir canlıyı görmediğini de demeçlerine ekledi.

7. Ridley Scott

7. Ridley Scott

Film yönetmeni Ridley Scott, uzaylılarla düşmanca karşılaşmalar konusuna hiç de yabancı değildir. 1979'da çektiği 'Alien' filmi, bir uzay gemisinin mürettebatını hedef alan, agresif bir uzaylı dünyasının korkunç konseptini konu almaktadır. 

Scott, filmin tanıtımını yaparken yüzlerce uzaylının 'dışarda' olduğunu ve Dünya'yı ziyaret etmeye karar verdiklerinde insanlarla iyi geçinmeyeceğini belirtti:

'Onlara meydan okuyacak kadar aptal iseniz, üç saniye içinde dışarı atılacaksınız'

8. Gillian Anderson

8. Gillian Anderson

Aktris Gillian Anderson, en çok bilinen bilim kurgu dizisi 'The X-Files' da FBI Özel Ajan Dana Scully rolüyle bilinir. 9 sezon boyunca ekranda paranormal fenomeni canlandıran oyuncu 2012 yılında  The Guardian ile yaptığı röportajda uzaylılara inandığını açıkladı:

'Evren oldukça büyük ve canlılarda dolu tek gezen olduğumuz düşüncesi mantıklı değil. Bu durum mutlaka uzaylıların olduğunu açıklamaz ama olabileceğine inanıyoruz. Eğer teknolojinin ilerlemesinden söz ediyorsak, potansiyel olarak bizden daha ileri bir noktada olduklarını düşündükleri gibi varlıklarını da göz ardı edemeyiz. '

9. Katy Perry

9. Katy Perry

2014'te GQ ile yaptığı röportajda pop yıldızı Katy Perry geniş bir inanç alanı olduğunu söyledi.

'Her şeyi manevi bir mercekle görüyorum. Astrolojiye inanıyorum, uzaylılara inanıyorum, yıldızlara bakıyorum ve hayal ediyorum: Tek yaşam biçiminin bizimkisi olduğunu düşünmek ne kadar kendini beğenmişçe?.'

Hatta bununla da hızını alamayan Perry, aynı soruyu Başkan Barack Obama'ya da sormak istediğini de açıkladı. Tek engeli aralarındaki ilişkinin biraz daha iyi olmasını beklemekti..

'Yani, eğer Obama ile ilişkim daha iyi olursa, ona da bu soruyu soracağım, ancak henüz uygun değil'

10. Nick Jonas

10. Nick Jonas

Jonas da Kardashianlar gibi teste kurban gidenlerden...

Yaşadığı 'karşılaşmayı' The Morning konuğu iken yapan Jonas bu durumu şu kelimelerle ifade etti:

'Los Angeles'daki arka bahçemdeydim, gökyüzüne baktım ve uçan daireler gördüm. Arkadaşıma bakıp görüyor musun, yoksa aklımı mı kaybediyorum? dedim.'

Fakat yine ABD Deniz Kuvvetleri yaptığı açıklamayla hevesleri kursakta bıraktı ve ışıkların kaynağının Trident füze testi olduğunu söyleyerek sorumluluğu üstlendi.

Yapılan bu açıklama üzerine ise Jonas'ın sözleri 'Genel olarak UFO konularında takıntılıyım, bundan dolayı bitti. Mavi ışık, beni mümkün olan en iyi şekilde korkutuyor.' şeklinde oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. William Shatner

11. William Shatner

'Uzay Yolu'nun en tanınmış siması William Shatner  Montreal Gazette için 2010'da yaptığı bir röportajda, uzaylıların ve başka hayatların neden var olmaları gerektiğini düşündüğünü açıkladı. 

'Hiç şüphe yok ki orada hayat var; bu matematik sizi mutlak sonuca götürür.'

12. Stephen Hawking

12. Stephen Hawking

Stephen Hawking defalarca insanların yabancı medeniyetlerle temas etmek konusunda ihtiyatlı davranmaları gerektiğini söyledi. 

2016'da 'Stephen Hawking'in En Sevdiği Yerler' adlı bir belgeselde ünlü fizikçi, insanlığın bir gün Gliese 832c gibi potansiyel olarak yaşanabilir bir yabancı dünyadan bir sinyal alabileceğini söyledi

Hawking, 26 dakikalık belgeselde  'Ancak, geri cevap vermek konusunda ihtiyatlı davranmalıyız. Gelişmiş bir uygarlık ile tanışma, Columbus'la karşılaşan Yerli Amerikalılar gibi olabilir, bu da çok iyi sonuç vermez.' dedi

13. Demi Lovato

13. Demi Lovato

Şarkıcı Demi Lovato ise yaptığı bir konuşma sırasında uzaylıların gerçek olduğunu ısrarla vurguladı. Bu konuda Katy Perry gibi düşünen Lovato da aynı soruyu soruyor:

'Evrende yaşayan tek canlı olduğumuza inanmak ne kadar bencilce bir davranış hiç düşündünüz mü?'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
25
16
10
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mystery man

Uzaylılara inanmak sıradışı bir şey değil ki gayet normal bir şey Tanrıya inanmak kadar normal bir durumdur.Evrende dünyadan başka bir yerde hayat yoktur dem... Devamını Gör

Arzu Dinç

Hayranları niye şaşırıyor ki

sully

zayn gigi'yi müslüman yaaapsanaao

Drn d.

Gigi'nin babasının adı Mohammed :))