Görüş Bildir
Haberler
Uyuyan Dev Uyandı: Ali Koç Yönetimini Eleştiren Aziz Yıldırım'ın Yazısına Fenerbahçeli Taraftarların Tepkisi

Uyuyan Dev Uyandı: Ali Koç Yönetimini Eleştiren Aziz Yıldırım'ın Yazısına Fenerbahçeli Taraftarların Tepkisi

Ted Lasso
16.06.2023 - 15:10

Fenerbahçe'de 20 yıl boyunca başkanlık yapan Aziz Yıldırım, bugün paylaştığı yazılı açıklamayla mevcut başkan Ali Koç'a çağrıda bulundu. Aziz Yıldırım'ın oldukça eleştiren ve sert bir dille yazılan yazıda Ali Koç için, 'Başkanlık zenginlik ile alınan bir imtiyaz değildir. Başkanlık, yönetme becerisi ile, yüksek organizasyon yeteneği ile, mevcut kaynaklar ile yapılabilecek bir görevdir' ifadelerine yer verilmiş.

Aziz Yıldırım'ın Ali Koç için kaleme aldığı yazıya ve sosyal medyadan gelen yansımalara birlikte bakalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenerbahçe'de 20 yıl boyunca başkanlık yapmış olan Aziz Yıldırım yazılı olarak yaptığı açıklamayla Ali Koç'a "Kulübümüzü derhal olağanüstü genel kurula götürerek güven oyu alın" çağrısında bulundu.

Fenerbahçe'de 20 yıl boyunca başkanlık yapmış olan Aziz Yıldırım yazılı olarak yaptığı açıklamayla Ali Koç'a  "Kulübümüzü derhal olağanüstü genel kurula götürerek güven oyu alın" çağrısında bulundu.

Aziz Yıldırım'ın yazısında dikkat çeken kısımlar şöyleydi👇

Aziz Yıldırım'ın yazısında dikkat çeken kısımlar şöyleydi👇
  • Geçtiğimiz sezonun sonunda bu büyük travmayı camiamıza yaşatan Ali Koç ve yönetim kurulu arkadaşlarıyken, hiç sorumlulukları yokmuşçasına yapmış oldukları 'Aday çıkarsa genel kurula gideriz' açıklaması, beş yıllık dönemlerinin adeta bir özeti olmuştur. Üstten bakan, kendinde hiç hata görmeyen, başarısızlığı sahiplenmeyen, hayali düşmanlar arayan bir bakış...

  • Bugün, o günlerden çok daha güven tazeleme ihtiyacı vardır; 5 yıllık büyük tarihi bir başarısızlık vardır. Tribünlerde istifa sesleri yükselmektedir, takıma ve yönetime güvensizlik had safhadadır. Ali Koç ve yönetimine düşen bu seslere kulak vermek, mazeret ileri sürmeden, güven oyu alabilmek için olağanüstü genel kurula gitmek ve güven tazelemektir. 'İstenmediğim yerde durmam' diye taraftara söz verenler, daha hangi şekilde istenmedikleri kanaatine varacaklardır?

  • Bu açıklama vesilesiyle mevcut yönetime sesleniyorum: Mevcut yönetim, ilk gününden itibaren, başarısızlıklarına, yetersizliklerine, tek mazeret ve kaçış yolu olarak beni ve arkadaşlarımı göstermektedir.

  • Fenerbahçe Spor Kulübü kimseye muhtaç değildir. Muhtaç olmamıştır. Bundan sonra da olmayacaktır.

  • Başkanlık zenginlik ile alınan bir imtiyaz değildir. Başkanlık, yönetme becerisi ile, yüksek organizasyon yeteneği ile, mevcut kaynaklar ile yapılabilecek bir görevdir. Türk Spor tarihi, paralı olmayan, yüksek yöneticilik becerisi ile büyük sportif başarılar elde etmiş başkanlar ile doludur.

  • Fenerbahçe Spor Kulübü hiç kimsenin, hiçbir şirketin, vakfın, derneğin, ailenin, sosyal oluşumun malı değildir. Fenerbahçe halktır. Fenerbahçe halkındır. Hep de öyle kalacaktır. Bugün geçiştirmek istediğiniz, güven tazelemek için almanız gereken, olağanüstü genel kurul kararı, bir müddet sonra alınmış olsa bile kulübe telafisi kabil olmayan zararlar verecektir.

Aziz Yıldırım'ın kaleme aldığı Ali Koç eleştirisine gelen tepkiler ise şöyleydi👇

Aziz Yıldırım'ın kaleme aldığı Ali Koç eleştirisine gelen tepkiler ise şöyleydi👇

👇

👇

👇

👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇
İçeriğin Devamı Aşağıda

👇

👇

👇

👇

Siz bu açıklama hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Esat Bora

Futbolda Siyaset gibi. Ali Koç başarısızsa neden tekrar Aziz Yıldırım'ı istiyorsunuz mk? koca Fenerbahçe'yi yönetecek başka insan bulamadınız mı? 2 seçenek a... Devamını Gör