Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar'da Seyyar Satıcı Kadın ile Zabıta Arasında Arbede Yaşandı, Müdahale Sonucu Kadın Bayıldı!

Üsküdar'da Seyyar Satıcı Kadın ile Zabıta Arasında Arbede Yaşandı, Müdahale Sonucu Kadın Bayıldı!

Batuhan
16.06.2017 - 14:53 Son Güncelleme: 16.06.2017 - 18:08

İstanbul Üsküdar'da izinsiz satış yaptığı iddiasıyla zabıtanın müdahale ettiği seyyar satıcı kadın ile Üsküdar Zabıtası arasında yaşanan arbede çevreden geçen bir kişi tarafından kaydedilen cep telefonu kamerasına yansıdı. Satıcı kadının bayılmasıyla sona eren görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından Üsküdar Belediyesi, 2 zabıta memurunun açığa alındığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA'da yer alan habere göre olay, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Birlik Sokak üzerinde önceki akşam saatlerinde medyadan geldi. İddiaya göre, kamyonetin kasasında sokak üzerinde seyyar sebze satışı yapan Reyhan K.’ya Üsküdar Zabıta ekipleri müdahale etti. Tezgah olarak kullandığı kamyonetteki sebze ve tartı aletlerini vermek istemeyen Reyhan K. ile zabıta ekipleri arasından arbede yaşandı. Zabıta ekipleri, kamyonetteki malzemeleri aldıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Reyhan K. ise kamyonetin kasasında bayıldı.

Olay yaşanırken çevreden geçen bir kişi o anları saniye saniye cep telefonu kamerasına kaydetti 📹

Üsküdar Belediyesi: '2 zabıta memuru açığa alındı'

Görüntülerin sosyal medya yayınlanıp çok kişi tarafından paylaşılmasının ardından Üsküdar Belediyesi olaya ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Üsküdarlı esnaf tarafından ’izinsiz satış’ yapıldığı ihbarının gelmesi üzerine zabıta ekiplerinin harekete geçtiğinin belirtildiği açıklamada, 'Yasalar çerçevesinde izinsiz satışa müdahale eden ekiplerimize, Şakir Ö. ve yanındaki Reyhan K. tarafından fiziki müdahalede bulunulmuş ve yaşanan arbedede, bir zabıta memurumuz bıçakla elinden yaralanmıştır. Bu şahıslardan Reyhan K.’nin soruşturması, Şakir Ö.’nün daha önce de görevli zabıta memurlarına bıçakla saldırı gerçekleştirmesi nedeniyle almış olduğu ve ertelenen 9 ay 10 günlük hapis cezası bulunmaktadır. Şahısların benzer bir suçu alışkanlık haline getirdikleri, adam yaralamadan daha önce ceza almış olmaları ve zabıta memurumuzu yaralayan bıçağın polis tutanağına göre bu sahışlara ait olduğu halde; Üsküdar Belediyesi olarak, soruşturma sonuçlanana kadar kavgaya karışan 2 zabıta memurunun açığa alındığını kamuoyuna duyurmak isteriz. Zabıta memurlarımıza saldıran şahıslar hakkında da İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gerekli şikayet yapılmıştır.' denildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sosyal medyadan tepkiler...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
132
57
43
7
6
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Koray

Olaya objektif bakmanız için bir örnek.. Bir fırınınız var, simit ve benzeri şeyler satıyorsunuz, zaten gırla gideriniz oluyor ay içerisinde.. Dükkan kirası,... Devamını Gör

Ayhan

NOKTA

Berat Özkan

Zabıtalardaki ego gıcık öğretmenleri de geçti. Bu ne amk. Sen zabıtasın görevini yapacaksın milleti tartaklamayacaksın.

rihamahir

Kadın hakkında daha önceden suç kaydı varmış ki kesici aletle zabıtayı yaralamış tabi yine de bir kadının o şekilde orada bırakılmasını kabul edemem. Üsküdar... Devamını Gör