Görüş Bildir
Haberler
Üsküdar'da Korkunç Olay: Pencereden Kavga İzlerken Kalbinden Vuruldu

Üsküdar'da Korkunç Olay: Pencereden Kavga İzlerken Kalbinden Vuruldu

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde talihsiz bir olay yaşandı. Evinin penceresinden sokaktaki kavgayı izleyen 32 yaşındaki Fahrettin Turun, kalbine isabet eden kurşunla yaşamını yitirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kalbinden vurulan Turun, ağır yaralandı

Kalbinden vurulan Turun, ağır yaralandı

İstanbul'un Üsküdar ilçesinde talihsiz bir olay yaşandı.

Selami Ali Mahallesi Selamsız Külhanı Sokak'ta pazar akşamı saat 20.00 sıralarında iddiaya göre iki grup kavga etmeye başladı. Kavga sırasında gruptakiler silahla etrafa ateş etti.

Üsküdar'da toprağa verildi

Üsküdar'da toprağa verildi

Sesler üzerine sokaktaki 4 katlı bir binanın 4'üncü katında yaşayan 32 yaşındaki Fahrettin Turun, pencereye çıkarak kavgayı izlemeye başladı. Gruptakilerden birinin silahından çıkan kurşun Turun'a isabet etti. Kalbinden vurulan Turun, ağır yaralandı.

Şüpheliler adliye sevk edildi

Şüpheliler adliye sevk edildi
İçeriğin Devamı Aşağıda

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Turun, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Turun kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. 

Fahrettin Turun'un evli ve 2 çocuk babası, eşinin de üçüncü çocuklarına hamile olduğu öğrenildi. Turun, Üsküdar'da toprağa verildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayla ilgili 6 kişiyi gözaltına aldı. Şüpheliler Emniyet'teki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi.

'Kimsenin kalbini kırmazdı, iyiliksever biriydi'

'Kimsenin kalbini kırmazdı, iyiliksever biriydi'

Gürkan Gökçek, 'İki taraf kavga ediyor. Mahallemizin çok efendi sevilen bir çocuğu, 4'üncü kattan kavgayı seyrederken atılan ateşle kalbinden vuruldu. Olduğu yerde öldü. Bütün mahalle çok üzgünüz. Dün defnettik. Kimsenin kalbini kırmazdı. İyiliksever biriydi' dedi.

'Durup dururken genç çocuk gitti'

'Durup dururken genç çocuk gitti'

Olayla ilgili konuşan Şerife Pil de 'Burada silahlar atıldı. Çocuk anlamadan bir anda vuruldu. Kavgayı izlerken vuruldu. Durup dururken genç çocuk gitti. Ailesi üzüldü' diye konuştu.  

Selim Karahanoğlu ise, 'Mahallede birileri kavga etti. Sarhoşlardı. Buradan geçerken silahla ateş etmişler. Evinin penceresinden bakarken arkadaşımızın kalbine gelmiş' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
6
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friedrich Nietzsche

İşte bu yüzden sokakta silahlı veya bıçaklı kavga varsa pencereye çıkıp izlemeyeceksin. Tabanca değil tüfek saçması bile öldürebilir. Magandalar duvardan ins... Devamını Gör

Kılıç

ders çıkaralım pencere önlerine kum torbalarıyla mevzi kazalım çelik yelek giymeyi emniyet kemeri gibi zorunlu kılalım

mamamia

Allah rahmet eylesin. milletçe kavga izlemeye çok meraklıyız ama yahu tartışma mi oldu aman hemen çık balkona, pencereye.. yazık olmuş..