Görüş Bildir
Haberler
Ünlüler Geçidi: Death Stranding’te Karşımıza Çıkan 10 Ünlü İsim

Ünlüler Geçidi: Death Stranding’te Karşımıza Çıkan 10 Ünlü İsim

Death Stranding son zamanlarda oyun dünyasında gördüğümüz en ilginç oyunlardan birisiydi. Gerek oynanışı gerek hikayesiyle dikkatleri üzerine çeken Death Stranding'in parıl parıl parladığı bir alan daha vardı: Oyuncuları ve kadrosu. Bünyesinde birçok yetenekli oyuncu barındıran Death Stranding'de adım başı ünlü birine rastlamanız oldukça mümkün. Biz de bu listede Death Stranding'deki ünlü isimleri sizler için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Norman Reedus

1. Norman Reedus

Listemizin en başında elbette oyunun ana karakterini de canlandıran Norman Reedus var. Özellikle The Walking Dead serisinden tanıdığımız yetenekli oyuncuyla oyunda uzun saatler geçiriyor, bu dünyayı onun gözünden tanıyıp onunla deneyim ediyoruz.

2. Mads Mikkelsen

2. Mads Mikkelsen

Mads Mikkelsen günümüzün en başarılı ve sevilen isimlerinden birisi. Fantastik Canavarlar serisinin yanı sıra Hannibal'daki ikonik rolüyle de akıllarımıza kazınan Mikkelsen, Death Stranding'de de oyunun ana kötüsü olan Cliff'i canlandırıyor. Kendisiyle oyunda karşılaşıp mücadele ediyor, bir yandan da olanlara onun gözünden bakmaya çalışıyoruz.

3. Junji Ito

3. Junji Ito

Junji Ito günümüzün en büyük korku manga yazarlarından birisi. Tomie, Uzumaki ve Gyo gibi dünyaca popüler ve milyonlarca hayran tarafından okunmuş eserlere imza atmış olan Ito'yu oyunun merkez bölgesinde 'engineer' olarak görmek de mümkün.

4. Sam Lake

4. Sam Lake

Remedy Entertainment'ın en önemli isimlerinden olan ve Max Payne oynarken de yüzünü bol bol gördüğümüz Sam Lake'de oyunda karşımıza çıkan isimlerden birisi. Oyunun merkez bölgesinde Porter karakteri olarak karşımıza çıkan Lake Alan Wake, Control ve Max Payne gibi önemli isimlerin yaratılmasında büyük rol oynadı.

5. Conan O'Brien

5. Conan O'Brien

The Tonight Show ve Late Night gibi ikonik programlarla akıllara kazınmış olan meşhur sunucu, komedyen ve yazar Conan O'Brien da Death Stranding'de karşımıza çıkan ünlülerden birisi. Oyunun üzücü ve hüzünlü yapısının aksine O'Brien'ın karakteri Wandering MC neşeli ve esprili havasıyla dikkat çekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hermen Lust

6. Hermen Lust

Listedeki diğer isimler kadar göz önünde olmasa da oyun dünyasını yakından takip edenlerin bileceği bir isim olan Hermen Lust da oyunda gözüken isimlerden birisi. PlayStation'ın başı olarak görevine devam eden Hermen Lust'ın karakterine Knot şehrinde rastlamanız mümkün.

7. Tommy Wirkola

7. Tommy Wirkola

Dead Snow ve Hansel & Gretel: Witch Hunters filmlerinin yönetmeni olan Tommy Wirkola Death Stranding'de karşımıza Phillip North olarak çıkıyor. Oyunda kendisi için görev yapabildiğimiz bir karakter olan Tommy'nin karakteri bu görevler sonrasında bizlere çeşitli hediyeler ve ekipmanlar veriyor.

8. Edgar Wright

8. Edgar Wright

Knot şehrinde zaman geçirenlerin karşılaşacağı Thomas Southerland, gerçek hayattaki Edgar Wright'ın ta kendisi. İngiltere doğumlu Edgar Wright oldukça yetenekli bir film yönetmeni. Oyund Edgar'ın karakteri Southerland, yardımları için Sam'e teşekkür ediyor ve karşılığında ona birkaç bira ve uzun mesafeli bir kamyon veriyor.

9. Geoff Keighley

9. Geoff Keighley

Geoff Keighley Death Stranding'de karşımıza Luden Fan olarak çıkıyor. Herkes tarafından bilinmese de oyun sektörünü takip eden ve özellikle ödül etkinlikerini izleyen oyuncuların yakından tanıyacağı bir isim olan olan Geoff Keighley The Game Awards töreninde sunuculuk yapmasıyla biliniyor.

10. Errolson Hugh

10. Errolson Hugh

Errolson Hugh gerçekte moda ve tasarımla uğraşan yetenkli bir tasarımcı. ACRONYM'in arkasındaki isim olan Hugh Nike gibi sektör devleriyle işbirliği de yapan Hugh'un tasarımları oyunda da göze çarpmakta. Ayrıca Hugh'u doğrudan oyunda görmek de mümkün. Merkez bölgesindeki Wather Station'a giden oyuncuların göreceği Alex Weatherstone, Hugh'un ta kendisi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Delta

Baş karekterlerden birisi olan Léa Seydoux, hikayesi ile üzen Margaret Qualley, Pan'ın labirent'i yönetmeni Guillermo del Toro dahası da vardık aklıma bunlar... Devamını Gör