Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Şarkıcı Sophie Ellis-Bextor 17 Yaşındayken Tecavüze Uğradığını Anlattı

Ünlü Şarkıcı Sophie Ellis-Bextor 17 Yaşındayken Tecavüze Uğradığını Anlattı

Ünlü şarkıcı Sophie Ellis-Bextor, 17 yaşındayken kendisinden 12 yaş büyük bir adam tarafından tecavüze uğradığını açıkladı. Şarkıcı, o geceden sonra bir daha hiç karşılaşmadıklarını söyledi. Sophie, 'Çok utandım, bekaretimi böyle kaybettim ve kendimi aptal hissettim' dedi. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ünlü şarkıcı Sophie Ellis-Bextor, 17 yaşındayken kendisinden 12 yaş büyük biri tarafından tecavüze uğradığını açıkladı. Şarkıcı, olay gecesini anlatırken gittiği bir konserden sonra Jim adında bir müzisyenle sohbet ettiğini, daha sonra Jim'in evine gittiğini söyledi.

Jim'in tarih kitaplarını görmek için gittiği evde sarhoşken tecavüze uğradığını açıklayan şarkıcı, evden ayrıldığında kendisini 'kirletilmiş' hissettiğini anlattı.

"Çok Utandım"

"Çok Utandım"

Sophie, yaşadığı travmayı 'Jim'in evindeyken sarhoştum, biraz yakınlaştık, daha sonra Jim üstümü çıkarmaya başladı. 'Hayır istemiyorum' dedim ama dinlemedi. Çok utandım, bekaretimi böyle kaybettim ve kendimi aptal hissettim' diye anlattı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ridoben

çocukluk aşkım :(

Sorgulayan

bakın şimdi bu kadının tecavüze uğramasında bir suçu var mıymış yokmuş yani jim in evine gitmesi onun cinsellik yaşamak istediği anlamına gelmez değil mi ? k... Devamını Gör

Requiem Aeternam

Ya siktir amk. Bir bitmediniz.