Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı'dan Evlilik İtirafı: Caner Öncesi ve Sonrası!

Ünlü Oyuncu Şükran Ovalı'dan Evlilik İtirafı: Caner Öncesi ve Sonrası!

Eda Özkan
20.05.2022 - 14:15

2017 yılında dünya evine giren Şükran Ovalı ve Caner Erkin, mutlu bir ilişki sürmekteydi. Herkesin beğenerek takip ettiği ikilinin 2018 yılında da bir kızları olmuştu. Caner Erkin ile tanışmadan önce evlilik ve çocuk gibi konulara pek de sıcak bakmadığını söyleyen Şükran Ovalı, MAG dergisinin yeni sayısına röportaj vererek samimi açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Anne olduktan sonra yaşamında gerçekleşen değişikliklerden bahseden Şükran Ovalı, şu ifadeleri kullandı:

Anne olduktan sonra yaşamında gerçekleşen değişikliklerden bahseden Şükran Ovalı, şu ifadeleri kullandı:

Anne olmadan önce kendinizi etrafa onaylatmaya çalışıyorsunuz. Mihran’la ben de bir birey olduğumun farkına vardım. Artık daha güçlü hissediyorum. Hamdım, piştim diyebilirim.”

“Anne olmadan önce sanki kendinizi etrafa meslek hayatı da özel hayat da dahil olmak üzere daha fazla onaylatmaya çalışıyorsunuz. Ama Mihran'ın doğumu ile birlikte ben de bir birey olduğumun farkına vardım. En çok kızımı sevecek olmak beni rahatlatırken, onaylanma ihtiyacım da kalmadı. Kızımla tamamlandığımı hissediyorum. Sanki ben o olmadan önce eksikmişim. Onunla yeniden doğdum diyebilirim. Hep güçlü bir kadın olduğumu düşünüyordum ama artık kendimi çok daha güçlü hissediyorum. Hamdım, piştim diyebilirim.”

'Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için'

'Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için'

Eşi Caner Erkin ile birliktelik yaşamadan önce evlilik ve anneliğe karşı pek sıcak bakmadığını belirten Ovalı, kendini 'Düşünmüyordum, çok da isteğim hatta cesaretim yoktu evliliğe. Ama her zaman çok anaç biriydim. Çok şükür ki Caner’le yollarımız kesişti” şeklinde açıkladı.

Ünlü oyuncu, kendine yöneltilen  “Tanıştınız, Caner Bey’in ısrarları bitmedi, peki ‘hayır’ cevabını nasıl ‘evet’e çevirdi eşiniz?” sorusuna ise şöyle yanıt verdi:

“İstikrar sabır ve cesaret. Hep teşekkür ediyorum vazgeçmediği için. Önyargı işte. Her türlüsü zarar, neyse ki sonuç güzel.”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın