Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Oyuncu Kaan Girgin'e Hapis Cezası Şoku! Kaan Girgin Kimdir?

Ünlü Oyuncu Kaan Girgin'e Hapis Cezası Şoku! Kaan Girgin Kimdir?

GNS
06.12.2021 - 20:49

Dikkat Bebek Var dizisiyle akıllara kazınmış oyuncu Kaan Girgin, eski eşi Dr. Seran Göçer ile olan kızının birikmiş nafaka borcunu ödemediği iddialarıyla mahkemelik oldu. Nafakasını ödemediği gerekçesiyle yargılanan Kaan Girgin'in 3 ay tazyik hapsi cezası almasına karar verildi. Peki Kaan Girgin kimdir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dikkat Bebek Var dizisiyle akıllara kazınmış oyuncu Kaan Girgin eski eşi tarafından iki kez dava edilmişti. Kızına nafakasını ödemediği ve nafaka borcunun biriktiği iddia edilen Kaan Girgin'in mahkemesi sonuçlandı. Ünlü oyuncunun hapis yatması kararı verildi. Peki Kaan Girgin kimdir?

Kaan Girgin'e Hapis Şoku

Kaan Girgin'e Hapis Şoku

Seran Göçer, üç yıl önce anlaşmalı olarak boşandığı eski eşine, doğumundan bu yana şahsi bir ilişki kurmadığı kızının kendi soyadını kullanması için dava açmıştı.

Mahkeme, Seran Göçer’in açtığı davayı kabul ederek, kızının soyadının değiştirilerek ‘Göçer’i kullanmasına karar vermişti.

Seran Göçer, çocuğuna mahkemece hükmedilen nafakayı ödemediği iddiasıyla Kaan Girgin ile ikinci kez mahkemelik oldu.

3 Ay Hapis

3 Ay Hapis

Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre Avukatı Özlem Yazıcıoğlu aracılığıyla İstanbul İcra Ceza Mahkemesi’ne dava açan Göçer’in dilekçesinde, “İcra ilamında yazılan ödeme koşullarına uymayan Kaan Girgin, 166 bin lira nafaka borcunun 60 bin lirası hariç icra müdürlüğüne bir ödeme yapmamıştır. Mahkeme kararını yerine getirmeyen Girgin’in tazyik hapsine çarptırılmasını talep ediyoruz” denildi.

Davanın son duruşmasında mahkeme, Kaan Girgin’in nafaka hükümlerine uymamak suçundan 3 ay tazyik hapsi ile cezalandırılmasına karar verdi.

Kaan Girgin Kimdir?

Kaan Girgin Kimdir?

Kaan Girgin, 1967 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Akasdemisyen ve gazeteci kimliği ile tanınan Atilla Girgin'in oğlu olan Kaan Girgin, Ankara Devlet Konservatuvarı mezunu. Üniversiteyi bitirdikten sonra, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda göreve almaya başlayan Girgin, bir bankanın reklam filmi ile şöhret kapılarını araladı. Hafızalarda 'Bay Pardon' olarak yer alan Kaan Girgin, 90'lı yıllarında başında rol aldığı 'Ayrı Dünyalar' dizisi ile zirveye çıktı.

1996 yılında 'Gözlerinde Son Gece' isimli dizide Türkan Şoray ile kamera karşısına geçti. Kaan Girgin, ilk evliliğini balerin Canan Yakacık ile yaptı. Bu evlilikten bir de oğlu olan Girgin, kısa süre sonra eşi ile yollarını ayırdı. Kaan Girgin, 2000'li yılların başında TRT'de ekrana gelen 'Dikkat Bebek Var' dizisinde Ceyda Düvenci ile kamera karşısına geçti.

Başrolü paylaşan iki oyuncu arasındaki ilişki kısa sürede aşka dönüştü ve Kaan Girgin, kendisinden 10 yaş küçük olan Ceyda Düvenci ile ikinci kez nikah masasına oturdu. Çift 2002 yılında boşandı.Reklam filmlerinde rol almaya devam eden Kaan Girgin, 2005 yılında Seran Göçer ile üçüncü kez nikah masasına oturdu. Çiftin bu evlilikten Serap isminde bir de kızları oldu. Kaan Girgin'in üçüncü evliliği de yaklaşık 3 yıl önce sessiz sedasız bitti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın