Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Komedyen Bob Saget Hayatını Kaybetti: Bob Saget Neden Öldü? Bob Saget Kimdir?

Ünlü Komedyen Bob Saget Hayatını Kaybetti: Bob Saget Neden Öldü? Bob Saget Kimdir?

GNS
10.01.2022 - 20:46

Amerikalı ünlü oyuncu ve komedyen Bob Saget'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Full House dizisindeki baba karakteriyle ekran karşısına gelen ismin, konser sonrası kalmak için gittiği otel odasında ölü bulunduğu bildirildi. 66 yaşındaki komedyen Bob Saget'in neden öldüğü ise merak konusu oldu. Peki Bob Saget kimdir? Bob Saget neden öldü? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pek çok başarılı sitcom dizisinde yer alan komedyen Bob Saget'in kaldığı otel odasında ölü bulunduğu bildirildi. 66 yaşındaki Amerikalı komedyenin kim olduğu ve neden öldüğü araştırılmaya başlandı. İşte detaylar...

Bob Saget Hayatını Kaybetti

Bob Saget Hayatını Kaybetti

Amerika'nın pek çok komedi işinde yer almış olan ünlü komedyen Bob Saget’ın vefat haberi hayranlarını üzdü. Ünlü komedyen Full House (Bizim Ev) dizisinde ailenin babası rolüyle akıllara kazınmıştı. Saget'in otel odasında ölü bulunmasının sonrasında bölgedeki polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bob Saget Kimdir?

Bob Saget Kimdir?

Robert 'Bob' Lane Saget 17 Mayıs 1956’da dünyaya gelmiştir. Ünlü Amerikalı oyuncu, stand-up'çı, komedyen, yazar, yönetmen ve yapımcı olan Saget, Full House (Bizim Ev) dizisinde ailenin babası rolüyle akıllara kazınmıştır. Aynı zamanda America's Funniest Home Videos programında sunuculuk yapmıştır. 31 Mart 2014 tarihinde 40 dakikalık özel bölümüyle sonlanmış olan How I Met Your Mother dizisinde, 2030 yılındaki Ted Mosby karakterini seslendirmiştir. Ünlü ve yıldız aktör Saget 9 Ocak 2022 günü hayatını kaybetmiştir.

Bob Saget Neden Öldü?

Bob Saget Neden Öldü?

Komedyen Bob Saget, ABD'nin Florida eyaletine bağlı Orlando kentindeki Ritz-Carlton otelindeki odasında ölü bulundu. Otel güvenliğinden yapılmış çağrılar karşısında Ritz-Carlton Hotel'e giden polis ve itfaiye ekipleri ünlü oyuncuyu odasında hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Oyuncunun ölüm sebebi merak edilirken, konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Saget, ölümünden bir gün önce Florida'nın Ponte Vedra Plajı'nda konser vermişti ve kalabalık hakkında sosyal medya üzerinden pek çok övgüde bulunmuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın