Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İsimlerin Destek Olduğu, TEV'in Meydan Okumalı Yardım Kampanyası: #Neydimneoldum

etiket Ünlü İsimlerin Destek Olduğu, TEV'in Meydan Okumalı Yardım Kampanyası: #Neydimneoldum

08.09.2018 - 11:55

Türk Eğitim Vakfı, Instagram hesabı üzerinden başlattığı bir kampanyayla bursiyerleri için yardım isteğinde bulundu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türk Eğitim Vakfı Instagram hesabı, #tbt gününde #neydimneoldum etiketi ile yeni bir kampanya başlattı.

Türk Eğitim Vakfı Instagram hesabı, #tbt gününde #neydimneoldum etiketi ile yeni bir kampanya başlattı.

Malum bugün #tbt günü, hadi biraz geçmişe yolculuk yapalım ve sizi derin düşünceli, duru yüzlü, güzel gülüşlü bu hanımefendi ile tanıştıralım. Kendisi vakfımızın ilk kız bursiyeri Raset Tanyeri Soyer. Fotoğraf 1960’lı yıllara ait, Raset Hanım henüz lise çağlarında... 17 yaşından itibaren verdiği hayat mücadelesinde üniversite yıllarında vakfımızla yolu kesişiyor ve hikayesi yeniden başlıyor.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Peki sizin hikayeniz?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Hayallerinizin şekillendiği; hayata, ailenize bazen kendinize bile meydan okuduğunuz o dönemler... Acı, tatlı nice anılar geride bıraktınız. Dönüp baktığınızda ise koca bir tebessümle bir bu fotoğrafları, bir de hayallerinize en az sizin kadar inanıp sizi destekleyenleri hatırlıyorsunuz değil mi?

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Şimdi hayalleri için meydan okuyan gençlere destek olmanın zamanı geldi diyoruz ve bir kampanya başlatıyoruz🍀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#neydimneoldum hashtagi ile siz de lise yıllarınıza ait bir fotoğrafınızı paylaşın, @tevkurumsal’ı ve arkadaşlarınızı etiketleyin eğitimin gücü adına meydan okuyun, TEV yazıp 6717’ye SMS gönderin. @soyerraset

Bu kampanya dahilinde, #neydimneoldum etiketi ile lise çağına ait bir fotoğrafın paylaşılmasını, bir arkadaşa meydan okunmasını ve eğitimin gücü adına TEV'e destek olunmasını istedi.

Ünlüler de bu kampanyaya destek olmaya başladı. 😊

Osmantan Erkır da ilk desteği veren ünlü oldu.

Osmantan Erkır da ilk desteği veren ünlü oldu.

Lise çağları önemlidir, insanın karakterinin, dostlarının, kariyerinin yani hayatının yavaş yavaş şekillendiği yıllardır. Bu yaşlarda aldığımız eğitim, yaşadığımız sosyal hayat tüm geleceğimizi etkiler.Bu fotoğrafta ben, giyinmiş kuşanmış aile ve arkadaşlarla geçirilen bir yılbaşı gecesinde “eğlendirici”rolünü üstlenmişim. 1988 31 aralık olmalı. Sevgili arkadaşım @hasanferit ile gecenin müziğini ve (nedense) sunumunu yapıyorum. Şimdi yaptığım işlerin tohumları o zamanlar atılmış. Fotoğrafı Türk Eğitim Vakfı’nın #neydimneoldum Kampanyası dahilinde paylaşıyorum. Biz de Türk Eğitim Vakfı’na destek olarak bir çok gencin daha iyi eğitim almalarına katkıda bulunabiliriz. Şimdi ilk olarak TEV yazıp 6717 ye bir SMS gönderiyorum (10 tl bağış yapmış olunuyor) sonra da sizleri bu kampanyaya lise çağlarınızdan bir foto paylaşarak katımaya davet ediyorum. #TEV@tevkurumsal @erselserdarli @halukoral@turkuaz_sahaf @kanat_atkaya@atakanarchitects @ekber_and@ercinsicakkan @bulentalkis@timeregulationinstitute @e.erd44@tolga_akyildiz

Uğur Dündar,

Uğur Dündar,

Geçmiş zaman olur ki...

Vefa Lisesi öğrencileri, 

o zamanki adı 'İstanbul Spor ve Sergi Sarayı' olan Lütfi Kırdar'daki bir etkinlikte... #neydimneoldum @tevkurumsal

Kenan Doğulu,

Kenan Doğulu,
Kenan Doğulu,

Türk Eğitim Vakfı #neydimneoldumkampanyasıyla gençlere burs sağlıyor! Ben de lise mezuniyet törenimizden bu #tbtfotoğrafını paylaşıp aynı zamanda 6717’e ‘’TEV’’ yazıp mesaj atarak, daha çok gencimize burs verebilmesi için @tevkurumsal’a destek olmak istedim. Ve şimdi de @ezomola'ya meydan okuyorum. Sen de lise yıllarından bir fotoğrafı #neydimneoldum etiketiyle paylaş, 6717’ye mesaj at ve birine meydan oku! Gençlerimizin geleceğine sen de katkıda bulun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ezgi Mola,

Ezgi Mola,

Türk Eğitim Vakfı @tevkurumsal#neydimneoldum kampanyası ile gençlere burs sağlıyor! Fotodaki yıllarda ben de burs desteği ile okumuş bir öğrenci olarak bu desteklerin bir öğrenci için ne kadar kıymetli olduğunu o kadar iyi bilirim ki 

6717 ‘ye TEV yazarak siz de @tevkurumsal‘a destek olabilirsiniz.. Canım Kenan @kenandogulu ben de @berguzarkorels ‘e destek için pası atıyorum ❤️

Sarp Akkaya destek veren ünlülerden oldu.

Sarp Akkaya destek veren ünlülerden oldu.

95-96 yılbaşı. Evde partileme. Sınırsız eğlence. Yok be bikaç kişi köfte patates. Lise yılları ve kopmayan dostluklar.  

Herzamanki gibi TEV ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım elini uzatıyo. Ben de üniversiteyi TEV bursunun desteğiyle okumuş olmaktan gurur duyuyorum. Eğer @tevkurumsala destek olmak isterseniz TEV yazıp 6717 ‘ye göndermeniz yeterli. 

Sevgili @guvenyadamurat lise yıllarından bi fotoğrafını paylaşıp sen de destek olur musun? #neydimneoldum @tevkurumsal

Siz de destek olmak isterseniz, #neydimneoldum etiketiyle bir lise anınızı paylaşmanız, bir arkadaşınıza meydan okumanız ve TEV yazıp 6717’ye SMS göndererek 10 TL bağış yapmanız yeterli olacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
51
7
5
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Neslihan Nisan

kisa bi liste olmus

PINAR

done 👍🏼😇

tolga

ünlülerin hiç birini resimlerde bulamadım.

Ferhat Seyhan

ezgi molayı bulmuşsundur..