Görüş Bildir
Haberler
Ünlü İş Adamına Eşinden 15 Milyonluk Şantaj: 'Farklı Cinsel Eğilimleri Olduğunu Açıklarım'

Ünlü İş Adamına Eşinden 15 Milyonluk Şantaj: 'Farklı Cinsel Eğilimleri Olduğunu Açıklarım'

Batuhan
22.01.2021 - 09:09

Yapı Merkezi Gayrimenkul Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve eski milletvekili Ersin Arıoğlu'nun kendisi gibi yüksek mühendis olan oğlu Erdem Arıoğlu, kadın hastalıkları doktoru olan eşi Petek Arıoğlu'dan boşanma kararı aldı. Erdem Arıoğlu, boşanmak için eşinin kendisinden 15 milyon dolar istediğini, teklifini reddettiğinde ise, 'Baban için küçük para. Eğer ödemezsen madde kullanan, farklı cinsel eğilimleri olan, sapkın, şiddet yanlısı olduğun şeklinde açıklama yaparız' şeklinde şantaja maruz kaldığını belirtti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, İstanbul Anadolu Adliyesi'nde boşanma davası bulunan Arıoğlu çifti, geçtiğimiz aylarda anlaşma protokolü imzalamaya karar verdi. Petek Arıoğlu'nun avukatları, Erdem Arıoğlu'nun avukatından boşanma karşılığında 15 milyon dolar istedi. Erdem Arıoğlu, boşanmak üzere olduğu eşinin teklifini reddetti.

"Eğer parayı vermezse..."

"Eğer parayı vermezse..."

İddiaya göre, Petek Arıoğlu'nun avukatları Pınar ve Gökhan G. çifti, yazılı ve görsel basın ile internet ortamında yayınlayarak rezil edeceklerini, babasının ve diğer aile üyelerinin tüm bunları gazetelerden okuyacaklarını söyleyerek baskı yapmaya çalıştı. Bahse konu paranın Erdem Arıoğlu'nun babası Ersin Arıoğlu tarafından ödenmesini, onun için bu tutarın küçük bir miktar olduğuna dair sözler sarf edip yine iddiaya göre, 'Para ödenmediği takdirde madde kullanan, farklı cinsel eğilimleri olan, sapkın, şiddet uygulayan, ahlaksız hayat yaşayan biri olduğuna dair açıklamalarda bulunacağız' diyerek tehditler savurdu.

Şikayetçi oldu

Şikayetçi oldu

Erdem Arıoğlu'nun avukatı, söz konusu paranın ödenmesini sağlamak ve sulh olmak için zorlandıklarını ileri sürerek savcılığa başvurdu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunulan şikayet dilekçesinde, Erdem Arıoğlu'nun boşanmak üzere olduğu eşi Petek Arıoğlu'nun avukatları tarafından maddi ve manevi anlamda mobbinge uğradığı ve şantaja maruz kaldıkları anlatıldı.

Savcılık tarafından, iki avukat hakkında soruşturma başlatıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
42
24
8
6
5
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

e zaten açıklamış oldular..şimdi yakın çevre detayları merak ediyordur 😂😂😂

Mad Chemist

sıljslkjlkdsdjslkf aynen her şey açıklanmış hahahahah

Pasif Kullanıcı

Kadinin tipine baksan normal egitimli biri sanarsin

Ercan

Zengin olup madde kullanan ama farklı cinsel eğilimleri olmayan biri var mı?