Görüş Bildir
Haberler
Ünlü Astrolog'un Kehaneti, Komplo Teorilerini Coşturdu! İşte 2018'de Aslında Ölmediğini Öğrenebileceğimiz Ünlüler

etiket Ünlü Astrolog'un Kehaneti, Komplo Teorilerini Coşturdu! İşte 2018'de Aslında Ölmediğini Öğrenebileceğimiz Ünlüler

Daha önceden 15 Temmuz'u, 2017'de 3 Büyükşehirden 2'sinin belediye başkanın değişeceğini ve Murat Başoğlu skandalını 1 yıl önceden tahmin eden Astrolog ve Spritüel Danışman Aslı Güder'in son kehaneti çok konuşulacak cinsten. Aslı Güder'e göre: '2018’de öldü diye bilinen çok ünlü bir ismin, ölmeyip bir yerde saklandığını öğreneceğiz. Dünya medyası günlerce bu olayı konuşacak!'

Peki, 'Fala inanma, ama falsız da kalma' sözünden yola çıkıp, bu kehanetin doğru çıkacağını kabul edersek, bu ünlüler kimler olabilir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Micheal Jackson

1. Micheal Jackson

Ölümüyle ilgili belki de en çok komplo teorisi üretilen ünlülerden. Ölümüne sebep olarak kullandığı anestezi ilaçları gösterilmişti. Hatta bununla ilgili olarak özel doktoru suçlu bulunmuş, hapis cezasına çarptırılmıştı. 

Komplo teorilerini iyice coşturan ise, Dave kılığında CNN'deki programa katıldığı söylentisi. Buradan izleyebilirsiniz.

2. Ahmet Kaya

2. Ahmet Kaya

Ülkemizde ise ölümü üzerine en çok komplo teorisi üretilen ünlülerden birisi, kuşkusuz Ahmet Kaya. Teoriye göre Ahmet Kaya, Fransa'da bir yerde saklanıyor. Bu teorilerin üretilmesine neden olan şey ise, Ahmet Kaya öldükten sonra ortaya çıkan ve daha önceden hiç bilinmeyen şarkı kayıtlarının olması...

3. Elvis Presley

3. Elvis Presley

Yine ölümü üzerine birçok teori üretilen ünlülerden biri. Buna en büyük sebep ise, öldükten sonra birçok defa görüldüğünün iddia edilmesi. Ama asıl teori, Passover Plot adlı bir kitaptan gelmişti. Buna göre Elvis, tıpkı Hz. İsa gibi, bir ilaç kullanarak kendini ölmüş göstermiş ve sırra kadem basmıştı. 2018'de, Elvis binayı terk etmiş mi göreceğiz. Gerçi 82 yaşında olacak; 77 yılında ölmemişse bile, şimdiye kadar eceliyle ölmüş olması da muhtemel...

4. Tupac Shakur

4. Tupac Shakur

Tupac'in ölümü üzerine bunun fail-i meçhul bir cinayet olduğu konuşuldu. Olay yeri fotoğraflarındaki absürtlükler, tutarsızlıklar, yanındaki kişinin hiçbir yara almadan saldırıdan kurtulması ve vücudunun bir gün sonra yakılması gibi sebeplerden dolayı, ölmediğiyle ilgili birçok teori üretildi. Buna göre Shakur, ölmeden önce Makaveli ismiyle çıkardığı albümde, hayatından hiç memnun olmadığını ve bu dünyadan kurtulmak istediğinin donelerini veriyor. Ve sahte bir ölüm düzenleyerek bu hayatından kurtulduğu öne sürülüyor. Şu an Küba'da halasıyla yaşadığı iddia ediliyor...

5. Lady Diana

5. Lady Diana

Lady Diana, İngiliz Kraliyet ailesine dışarıdan bir katılım olduğu için yaşarken zaten çok konuşulan bir kadındı. Prens Charles'tan ayrılması ve ayrıldıktan sonra yaşadıkları da fazlaca konuşuldu. Ancak, Lady Diana ile ilgili en çok konuşulan şey ölümüydü. Kimisine göre bu sadece bir kaza, kimisine göre İngiliz Kraliyet Ailesi'nin suikasti, kimisine göreyse yine İngiliz Kraliyet Ailesi'nin bir oyunuydu.

Komplo teorileri arasında en akla yatkını ise,  Lady Diana ve sevgilisi Dodo El-Fayed paparazilerden kaçmaktadır. Yolunu şaşıran şoför tünelde bariyerlere girer. Dodo orada ölür, Şoför ve Diana ise ağır yaralı şekilde kurtulur. Kraliyet ailesi, kamuoyuna Diana'nın öldüğünü söyleyerek onu saklar. Şoförü de tanık koruma programına alır, kimseyle konuşturmaz. Bu teoriyi güçlendiren şey ise, Diana'nın kazadan sonra kucağında bir bebekle tekerli sandalye üzerinde görülmesi olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Amy Winehouse

6. Amy Winehouse

Amy Winehouse, hem kariyerinin zirvesindeyken aramızdan ayrılması hem de lanetli sayılan 27 yaşında ölmesi dolayısıyla hepimizi şoka uğratmıştı. Amy Winehouse'un ölümüyle ilgili komplo teorilerinin sebebiyse bizzat babası Mitch Winehouse. Babası bir gün gazetecilere Amy'nin aslında ölmediği ve bir adada yaşadığını söyleyen telefonlar aldığını açıkladı ve teorilerin ardı arkası kesilmedi.

7. Jim Morrison

7. Jim Morrison

Yine lanetli 27 yaş ölümlerinden. Jim Morrison'un ölmediğini düşündürten aslında birkaç şey var. Birincisi hastanenin ölüm sebebi olarak kalp krizi yazması, ancak asıl sebebin alkol ve aşırı doz uyuşturucu çıkması. Hastane neden böyle bir yalan söyledi?!

İkincisi, ölü bedenini ailesi dahil kimsenin görmemiş olması. Hatta The Doors'un klavyecisinin de bununla ilgili bir açıklaması olmuştu.

Üçüncüsü, öldüğü hafta sonu bir uçağa binerken görülmüş olması. Teoriye göre, Jim Morrison hayatta ve Hawaii'de yaşıyor...

8. Paul Walker

8. Paul Walker

Paul Walker'ın ölümü çok trajikti: Biz, onu Fast And Furious serilerinde çok hızlı araba kullanırken tanıdık. Ölümü de tıpkı filmlerdeki gibi çok hızlı araba kullanırken gerçekleşmişti.

Ölümüyle ilgili sağlam bir teori yok. Diğer ünlülerle ilgili üretilen teorilerde olduğu gibi, onu da görenler var. Teoriler ayrıca onun ölümünün, PR olduğunu ve Fast & Furious serilerinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkacağını iddia ediyor. 2018'de Fast&Furious'ın serisinin yeni filmi yok!

9. Kurt Cobain

9. Kurt Cobain

Ölümüyle ilgili yine birçok teori üretilen Cobain'in teorileri ise, diğer ünlülere göre en dayanaksız olanı. Çünkü Cobain'in ölü bedenin fotoğrafları herkes tarafından görüldü. Ancak burada, bu fotoğrafların tam net olmaması teorilerin çıkış noktasını oluşturuyor.

10. Heath Ledger

10. Heath Ledger

Başka bir Kurt Cobain vakası da Heath Ledger'la ilgili üretilen teoriler. Sebebiyse yine 27 yaş laneti ve  ölümünden kısa bir süre önce acayip etkileyici bir Joker performansı göstermesiydi. Birkaç kişi onu gördüğünü iddia etti, herhangi sağlam bir teori yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Philip Seymour Hoffman

11. Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman'ın ölümü ise daha karışık. Hofmann, aşırı dozda çeşitli uyuşturucular almış halde banyosunda ölü bulunudu. Başlarda ölümüyle ilgili kafalarda hiçbir kuşku yoktu. Taa ki Mediamass adlı bir derginin, oyuncunun ölümüyle ilgili şoke eden iddialar ortaya atmasına kadar. Makaleye göre, Hoffman'ın ölümü 'fake'ti. Büyük bir kurumun böyle bir iddiada bulunması yabana atılacak cinsten değildi. Ancak dergi, sonradan bunun bir hiciv olduğunu söyledi. Bu konuda neden böyle bir hiciv yaptıklarıysa akıllarda soru işareti olarak kaldı. Fanlarına göre ise, dergi tehdit edilmişti...

12. James Dean

12. James Dean

Belki de 27 yaş lanetini başlatan bu yakışıklı abimizdir. Ama iddialara bakacak olursak belki de değil. Teori şu, James Dean öldüğü iddia edilen trafik kazasında aslında ölmemiş ama çok ciddi bir şekilde yaralanmıştır. Film yapımcıları ise yaralı, deforme olmuş ve sakat James Dean yerine ölmüş bir James Dean'in gişede daha çok para edeceğini düşünür ve sahte bir ölüm senaryosu yazarlar. Ve ona çok yüklü miktarda para verirler.

Kazayı görmüş iki tanığın ifadesi ise enteresan. James Dean sürücü değil, yolcu koltuğundaydı. Yani aslında ölen şofördü, Dean değil!

13. Ve tabii ki Hz. İsa

13. Ve tabii ki Hz. İsa

Tarihte ölümüyle ilgili en çok komplo teorileri üretilen kişi kuşkusuz Hz. İsa'dır. Bununla ilgili birçok inanış, ritüel ve kitap üretilmiştir. Hatta dünya üzerinde en çok inanılan şey: Tüm Hristiyan dünyası diyebiliriz :) 

İncil'e göre çarmıha gerilen Hz. İsa, yaratıcı tarafından göğe yanına çekilmiştir ve cennette ikamet etmektedir. İslam inanışına göre ise, Ahir Zaman'da dünyaya Mesih suretiyle inip, dünyayı kıyamet kopmadan önce kurtaracaktır. Ancak çabaları yine de sonuçsuz kalacak ve çürüme dünyaya hakim olup kıyamet kopacaktır. İslam inanışına göre, Mesih'in geleceği yer Şam'dır. Bunun İstanbul olduğunu iddia eden kaynaklar da vardır...

Peki, siz aslında kimin ölmediğini öğrenirseniz daha mutlu olursunuz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
271
100
79
55
45
24
23
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fchinaski

Jackson için inanırım. Dave Dave teorisi çok gerçekçi.

Oktay Özdemir

Bende yeni izledim videoyu gerçekten en gerçekçi teori sanırım

Tırtıl Savar

Hitler- arjantin beklerdim listede😩

Charles Wellington

dünya kupası finali gibi olurdur bea

Merve Ayna

hz isa nerde saklanıyor olabilir öleli asır oldu aq

sadistrues

kardeş cennette aq