Görüş Bildir
Haberler
Ümit Milliler Yarı Finalde: Türkiye 83-72 İtalya

Ümit Milliler Yarı Finalde: Türkiye 83-72 İtalya

Ümitler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya'yı 83-72 yenerek yarı finale yükseldi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Finlandiya'nın Helsinki şehrinde düzenlenen Ümitler Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda mücadele eden Türkiye Ümit Milli Erkek Takımı, çeyrek final maçında İtalya ile karşılaştı.

Baştan sona farklı önde götürdüğü karşılaşmadan 83-72 galip ayrılan milliler, bu sonuçla yarı finale yükseldi. Ay yıldızlılar yarı finalde Litvanya - Çek Cumhuriyeti maçının galibi ile eşleşecek.

Maça kusursuz bir başlangıç yapan milliler, ilk 10 dakikalık bölümü 26-9 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de hız kesmeyen Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, soyunma odasına 44-27 önde gitti.

Son çeyreğe de 68-40’lık skorla önde giren ay yıldızlı ekip maçtan 83-72 galip ayrıldı. Milliler yarı finalde Litvanya-Çek Cumhuriyeti maçının galibi ile karşılaşacak.

Mücadelede 24 sayı 5 ribaundla oynayan Ege Arar galibiyetin mimarı oldu. Ümit Milli Takım adına sahanın en etkili isimlerinden biri olan Ömer Yurtseven ise 11 sayı, 12 ribaundla double-double yaptı.

CHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın