Görüş Bildir
Haberler
UEFA'dan Türk Hakemlere Görev

UEFA'dan Türk Hakemlere Görev

Batuhan
15.07.2015 - 11:48
İçeriğin Devamı Aşağıda

FIFA kokartlı Türk hakemler Barış Şimşek, Ali Palabıyık ve Mete Kalkavan, yarın UEFA Avrupa 2. Ligi ön elemede yarın oynanacak maçlarda görev alacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun internet sitesinde yer alan bilgiye göre, UEFA tarafından görevlendirilen Barış Şimşek, Moldova'nın Dacia Chisinau ile Slovakya'nın MSK Zilina takımları arasında Moldova'nın başkenti Kişinev'deki Zimbru Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak maçı yönetecek.

Şimşek'in karşılaşmadaki yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Serdar Diyadin yapacak. Deniz Çoban ise karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

FIFA kokartlı hakemlerden Ali Palabıyık da Danimarka'nın Randers ile İsveç'in Elfsborg takımları arasında oynanacak karşılaşmada düdük çalacak.

Randers Stadı'nda TSİ 19.00'da başlayacak müsabakada, Palabıyık'ın yardımcılıklarını Cem Satman ile Fevzi Demirhan yapacak. Müsabakada Serkan Tokat ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Mete Kalkavan ise Danimarka'nın Kopenhag ile Galler'in Newtown takımları arasında oynanacak maçın hakemlik görevini yürütecek.

Danimarka'nın başkenti Kopenhag'daki Telia Parken Stadı'nda TSİ 20.45'te başlayacak karşılaşmada Kalkavan'ın yardımcılığını Ceyhun Sesigüzel ile Süleyman Özay yaparken, Serkan Çınar da karşılaşmanın dördüncü hakemi olacak.

Öte yandan UEFA gözlemcisi Zihni Aksoy, yarın TSİ 21.05'te Slovakya'nın Spartak Trnava ile Kuzey İrlanda'nın Linfield takımları arasında oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu karşılaşmasında görev yapacak.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0