Görüş Bildir
Haberler
Uber, Yaşlı ve Engelliler İçin Hizmetini Genişletiyor

Uber, Yaşlı ve Engelliler İçin Hizmetini Genişletiyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ülkemizde de hizmet veren seyahat uygulaması Uber, yaşlı ve engelli yolcular için sunduğu özel hizmetler ile takdir topluyordu. Şirket, 2014 yılında tanıttığı uberASSIST isimli hizmetinde tekerlekli sandalye ve koltuk değnekleri gibi özel ekipmana sahip yolcular ile ilgilenebilecek eğitimli sürücüler ile çalışıyordu. Şirketten yapılan yeni açıklamada hizmetin artık San Francisco ve Los Angeles’ta da sunulacağı belirtildi.

Yeni şehirlerde uygulamaya geçecek olan hizmette, şoförlerin eğitimi Chicago merkezli Open Doors Organization tarafından sağlanıyor. Eğitim, hassas yolcuları arabaya yerleştirirken onlara zarar vermemek için kullanılması gereken teknikler ile bu yolcuların ekipmanlarının arabaya nasıl güvenli bir şekilde yerleştirilebileceğine dair konuları kapsıyor.

Hizmetin diğer ülkelere ne zaman geleceği belli değil, ancak ülkemizdeki engelli vatandaşlarımızın seyahatte karşılaştığı engeller düşünüldüğünde hizmet Türkiye’ye gelirse oldukça önemli bir sorunu çözebilecek gibi görünüyor.

Kaynak: http://mashable.com/2015/07/14/uber-a...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0