Görüş Bildir
Haberler
Twitter'da Paralı Takip Dönemi Başlıyor: 'Super Follows'

Twitter'da Paralı Takip Dönemi Başlıyor: 'Super Follows'

Pek çok sosyal medya platformu gibi Twitter da ücretli takipçi modeline geçmeye hazırlanıyor. Yeni gelecek özellik sayesinde Twitter'a içerik üreten kullanıcılar, takipçilerinden doğrudan ödeme alabilecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Verge'de yer alan habere göre sosyal medya devi Twitter, diğer platformlarda başarılı olan iki yeni özelliği hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Bunlardan 'Super Follows' adı verilen ilki, Twitter'da özel içerik üretenlerin takipçilerinden ücret alabilmesine imkan sağlayacak. 

Bu özelliğin bonus tweet‘ler, bir topluluk grubuna erişim, bir haber bültenine abonelik veya bir gruba olan desteği gösteren bir rozet şeklinde hayata geçebileceği belirtiliyor.

Haberde paylaşılan ekran görüntüsünde özel içeriğe erişim için ayda 4,99 ABD doları gibi bir ücret istendiği görülüyor ancak bu ücretin gerçek olup olmadığı ya da Twitter'ın ödemeden ne kadar kesinti yapacağı tam olarak bilinmiyor.

Twitter'a gelecek ikincisi yenilik ise belirli ilgi alanlarına göre gruplar oluşturabilme ve bunlara katılma özelliği olacak.

Twitter'a gelecek ikincisi yenilik ise belirli ilgi alanlarına göre gruplar oluşturabilme ve bunlara katılma özelliği olacak.

Kullanıcılar çeşitli ilgi alanları etrafında gruplar oluşturup bunlara katılabilecek ve bu konularla ilgili fazla tweet görecek.

Söz konusu yenilikler resmi olarak duyurulmadı. The Verge, bu özelliklerin analistlere ve yatırımcılara yönelik bir sunumda listelendiğini aktardı. 

Dolayısıyla Twitter'ın bu özellikleri ne zaman hayata geçireceği henüz net değil.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
18
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mertens

Escortlara para yedirecek dayılar görüyorum

Sad Pony

desene onlyfans'in influence'sı her platforma yayıldı.

Enes

Onlyfans muhabbeti yapıp Onlyfansçılar Twitter'a geçer diyecektim ama geç kalmışım. Herkesin aklına ilk o gelmiş nedense.