Görüş Bildir
Haberler
Twitter Avrupa Çapında #İşBulmaFuarı Başlatıyor

Twitter Avrupa Çapında #İşBulmaFuarı Başlatıyor

Batuhan
03.05.2016 - 15:22 Son Güncelleme: 04.05.2016 - 18:47

Twitter, Avrupa çapındaki tüm şirketleri 19 Mayıs’ta sanal #İşBulmaFuarı üzerinden buluşmaya davet ediyor. Alanında tek olan bu online fuar, Türkiye dahil hem işverenleri hem de iş arayanları Avrupa çapında bir araya getiriyor.

Tüm gün boyunca farklı sektörlerden ve ülkelerden şirketler, Tweet atarak bünyelerindeki açık pozisyonlara en uygun adayları bulabilmek için çalışacak.

Marketing Türkiye'nin haberine göre, İnsan kaynakları veya eğitim alanlarındaki uzmanlar da yine #İşBulmaFuarı hashtagini kullanarak hem sanal ortamda çevrenin nasıl genişletilebileceği hem de hayallerdeki işi bulmaya dair ipuçları hakkında Tweet atabilecekler.

İş arayanlar en fazla 140 karakterde tecrübelerini anlatmak zorunda!

İş arayanlar en fazla 140 karakterde tecrübelerini anlatmak zorunda!

Fuarın tarihi 19 Mayıs Perşembe. O gün, farklı sektörlerden ve ülkelerden şirketler, tweet atarak boş pozisyonlar için aday arayacak.

İş arayanlar da tecrübelerini yazarak işverenin dikkatini çekmeye çalışacak. Burada önemli nokta, iş arayanların tecrübelerini Twitter'ın kendi kuralları gereği en fazla 140 karaktere sığdırması gerektiği.

#İşBulmaFuarı içinde nasıl yer alabilirsiniz?

#İşBulmaFuarı içinde nasıl yer alabilirsiniz?

Twitter; Türkiye özelinde bu önemli sosyal kampanya için hashtag’i #İşBulmaFuarı olarak belirledi. Şirketlerin ayrıca #Pazarlama, #Üretim, #Finans gibi sektörler özelinde veya #İstanbul, #Ankara, #Bursa veya #Trabzon gibi il bazında hashtagler koymaları da dikkatlerin çekilmesini sağlar.

Daha fazla bilgi için şirketlerin kaydolması gerekiyor. Kaydın ardından size özel bir bilgilendirme paketi alacak ve Twitter’ı iş bulma alanı olarak kullanmanın en incelikli yollarını öğrenmek amacıyla bir eğitim seansına katılabileceksiniz.

İş arayanlar ve sektörlerin uzmanları attıkları Tweet’lere hashtagleri ekleyerek #İşBulmaFuarı içindeki tüm sohbetlere katılabilecekler. Uluslararası alanda ise #JobFair hashtag'inden fuarı takip edebilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
27
6
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Orhun Yiğit

şimdiden çöp etmeye başlamışlar hashtagi . 0 etkisi olan bir çaba olcağı apaçık belli.