Görüş Bildir
Haberler
Twitch Yayıncısı, YouTube Menajeri Tarafından Dolandırıldı: 24 Bin Dolar'ım Gitti Ama Pişman Değilim...

Twitch Yayıncısı, YouTube Menajeri Tarafından Dolandırıldı: 24 Bin Dolar'ım Gitti Ama Pişman Değilim...

GNS
26.11.2021 - 21:47

Pokimane kullanıcı adıyla tanınan ünlü Twitch yayıncısı Imane Anys menajeri tarafından dolandırıldığını açıkladı. Eski YouTube menajerinin kendisini tam 24 bin dolar dolandırdığını belirten Pokimane başına gelenleri takipçileriyle paylaştı. Durumu anlatırken hiç pişman olmadığını ifade eden fenomen bundan sonraki anlaşmalarında daha dikkatli olacağını belirtti. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fenomen Twitch yayıncısı Imane Anys menajeri tarafından 24 bin dolar dolandırıldığını açıkladı. Fas-Kanada kökenli fenomen Twitch hesabında Pokimane olarak tanınıyor. YouTube için anlaştığı menajerin kendisini dolandırdığını belirten Anys, durumdan pişmanlık duymadığını belirtti.

24 Bin Dolar Dolandırıldı

24 Bin Dolar Dolandırıldı

Fas-Kanada kökenli Pokimane kullanıcı adlı Twitch yayıncısı Imane Anys, Twitch takipçilerine bir zamanlar eski YouTube menajeri tarafından yapılan bir dolandırılma sonucunda 24 bin dolar dolandırıldığını açıkladı.

Videolarım Yüklenmedi

Videolarım Yüklenmedi

Twitch yayıncısı, 24 Kasım'daki Twitch yayınında başından geçenleri anlattı. Pokimane, Eski YouTube menajeri ile anlaştıktan bir iki hafta sonra onun hiç çalışmadığını fark etti.

YouTube'a yüklenecek birçok içeriği olmasına rağmen YouTube'a çok az video yüklendiğini anladı. Ayrıca Pokimane, eski YouTube menajerinin iş yapmamak için çok iyi bahaneler ve yalanlar söylediğini de açıkladı ve 'Şu ana kadar hayatta en çok inandığım şeylerden bile daha inandırıcıydı' dedi.

Dolandırıldığını 3 Ay Sonra Anladı

Dolandırıldığını 3 Ay Sonra Anladı

Üç ay boyunca bu şekilde ilerleyen bir süreç sonrasında Pokimane, 'Ona gittim ve neden herhangi bir video yüklemediğimizi bilmek istediğimi söyledim ve bana bunu neden yaptığını anlatan beş sayfalık bir yazı gönderdi' şeklinde konuştu. Pokimane, YouTube menajerine 3 ay boyunca aylık 8 bin dolar ödemesine karşın aylık YouTube kazancının 200 dolar olduğunu öğrenince başından aşağı kaynar sular döküldüğünü belirtti.

Dolandırıldığıma Pişman Değilim

Dolandırıldığıma Pişman Değilim

Twitch yayını sırasında YouTube menajeri tarafından dolandırıldığı için pişman olmadığını itiraf eden yayıncı bu tür dolandırıcılıkları görme yeteneğinin güçlendiğini ve bir sonraki ekibine katılacak kişiler konusunda daha dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
2
1
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın