Görüş Bildir
Haberler
TV
TV8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Karakterlerini Yakından Tanıyoruz: Sıfırıncı Gün Karakterleri Kimler?

TV8'in Yeni Dizisi Sıfırıncı Gün Karakterlerini Yakından Tanıyoruz: Sıfırıncı Gün Karakterleri Kimler?

GNS
28.12.2022 - 12:49

TV8'in yeni dizisi Sıfırıncı Gün bugün ilk bölümüyle seyirci karşısına çıkıyor. Sabırsızlıkla beklenen ve oyuncu kadrosu bir hayli güçlü olan Sıfırıncı Gün, polisiye-aksiyon ve dramı bizlere bir arada sunmaya hazırlanıyor. Süleyman Mert Özdemir'in yönettiği ve Atasay Koç'un yazdığı Sıfırıncı Gün dizisi karakterlerine gelin birlikte bakalım. 👇🏻

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aybüke Pusat - Nisan

Aybüke Pusat - Nisan

Bilgisayar mühendisliği bölümü Nisan, Siber Suçlar biriminde çalışmaktadır. Azimli ve dobra bir polis olmasıyla tanınmaktadır. Ekibin küçük kız kardeşi ve Kadir'in manevi kızıdır. Öfke, sevgi gibi tüm duygularını uçlarda yaşayan Nisan, aklına bir şey koyduysa durdurulmaz ve engel tanımaz biri olur.

Ahmet Pınar - Murat

Ahmet Pınar - Murat

Murat içe dönük ketum bir polistir. Daha öncesinde özel harekat tecrübesi ve silah uzmanlığı olan Murat operasyonlarda en büyük güç kaynağı. Kalabalık yerine kendi halinde olmayı sevse de, sevdiği insanlara ve özellikle çocuklarına karşı çok sadık ve şefkat dolu biri.

Berk Cankat - Mert

Berk Cankat - Mert

Mert ekibin neşe ve eğlence kaynağı. Fevri olmasının verdiği halini güce çeviren ve korkunun kelime anlamını dahi bilmeyen bir polis. Büyüdüğü mahallede suçun kol gezmesinden kaynaklı her şeye aşina olan Mert, Kadir Amir'in yönlendirmesi ile polis olmuş. Çapkın ve özgüveni yüksek biri.

Adnan Biricik - Kadir

Adnan Biricik - Kadir

Ekibin başı ve kuralları kendi görüşlerine göre esnetmesiyle tanınan komiser Kadir'in kendine has yöntemleri var. Onun gözünde polislik bir meslek değil, ruh. Ekibinde yer alan herkesin hayatının bir köşesine mutlaka değmiş ve amir değil baba olmuş biri.

Esra Ruşan - Gönül

Esra Ruşan - Gönül

Gönül empati yeteneği son derece yüksek ve sezgileri kuvvetli olan bir polis. Tek çocuk annesi olmasının getirisi ile farkında olmasa bile ekibin annelik görevini üstlenmiş. Sorgu odasında içinden bambaşka biri çıkan ve harikalar yaratan Gönül, insanları kitap gibi okuyabilmesiyle tanınıyor. Ağzından laf alamayacağı kimse yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sarp Akkaya - Fatih

Sarp Akkaya - Fatih

Polis akademisini birincilikle bitiren ve kurallar çerçevesinde yaşamayı seven Fatih, sınırları olan bir polis. Mesleğe girdiği ilk yıllarda sarsıcı bir olay yaşadıktan sonra kurallara bu denli bağlanmış. Hayatında en önem verdiği şey ise bir süredir göremediği kızı.

Naz Çağla Irmak - Bilge

Naz Çağla Irmak - Bilge

Ekibe dahil olan en genç ve en yeni üye. Diğerlerinin yanı sıra merakı baskın geldiği için farklı bir görüş açısı olan Bilge, soru sormaktan ve hata yapmaktan çekinmiyor. Ailesini karşısına alarak seçtiği bu meslekte başarılı olmak hayatının en büyük amacı.

Turgay Tanülkü - Aydemir

Turgay Tanülkü - Aydemir

Polis akademisinde efsane olarak tanınan Aydemir, Kadir'in eski amiri. Herkes tarafından saygı duyulan Aydemir, tüm polisler için kapısı çalınacak bir akıl hocası.

Demir Karahan - Ali

Demir Karahan - Ali

Görevinin getirilerinin son derece farkında olan bir emniyet müdürü Ali. Yalnızca iyi bir polis değil, aynı zamanda yöneticilik vasıflarını da tam anlamıyla yerine getiren biri. Bürokrasi tarafında yaşanan hantallığın farkında ve bazı durumlarda memurları gözardı etmesi gerektiğini bilen biri.

Engin Öztürk - Özgür

Engin Öztürk - Özgür

Emniyetin gözde isimlerinden Özgür adil ve güvenilir bir polis. Adeta doğuştan bir lider. Tüm kriz anlarında sakinliğini korumayı başaran ve çözüm üretimi konusunda sağduyulu biri. En sevdiği isimlerle sınanmadığı sürece...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yiğit Özşener - Ejder/Salih

Yiğit Özşener - Ejder/Salih

Salih geçmişi bir sır olan ve gizemlerle dolu olan tekinsiz, hayırsever iş adamı. Kanunlara karşı gelen fakat adil olmanın peşini asla bırakmayan eski polis Sahil için iyi olmak kolay olsa da adil olmak zor. Sevdikleri söz konusu olunca ise gidemeyeceği bir yer, aşamayacağı bir sınır kalmıyor.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın