Görüş Bildir
Haberler
Tuvaletteyken Oynayabileceğiniz En İyi 15 Android Oyunu

Tuvaletteyken Oynayabileceğiniz En İyi 15 Android Oyunu

Furkan Malkoç
07.04.2014 - 19:09 Son Güncelleme: 07.04.2014 - 21:53

Tuvaletteyken Oynayabileceğiniz En İyi 15 Android Oyunu

Sizler için sıkılmadım; siz sıkılmayın diye tuvaletteyken, geç kalan sevgilinizi beklerken, dolmuşta giderken, ATM 'de sıra beklerken oynayabileceğiniz 15 oyunu derledim. Ben bunlara çıtır oyunlar diyorum, yani ''ayak üstü açıp oynayabileceğiniz, o anlık sizi eğlendirebilecek ,şifonu çektikten sonra aman hangi levelde kaldım derdi olmayan'' oyunlar.

İyi eğlenceler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. CUT THE ROPE

1. CUT THE ROPE

ZeptoLab 'ın çıkardığı bu müthiş zevkli oyunda her seferinde farklı bir strateji uygulayarak kurbağaları kurtarman gerekiyor.Bu oyunun Google Play deki en güzel zeka oyunlarından biri olduğunu söyleyebiliriz.

2. BAD PIGGIES

2. BAD PIGGIES

Elindeki kısıtlı malzemelerle engelleri aşabilecek en iyi aracı yapıp kötü ve tatlı domuzlarımızı bitiş noktasına taşıman lazım.Kesinlikle en yaratıcı android oyunlarından biri.Hatta bu yazıyı yazarken tekrar indiriyorum oyunu.

3. FLAPPY BİRD

3. FLAPPY BİRD

Bu lanet oyundan bahsetmesek ayıp olurdu.Özellikle tuvalet oyunları arasında cırcıra iyi geldiği İsviçreli Bilim adamları tarafından sıçırtılmıştır.

Şahsen sevmesemde en iyi ayak üstü oyunlardan biri olduğunu kabul etmek gerekir.

4. JELLY TUBE

4. JELLY TUBE

Son zamanların en zevkli oyunlarından biri Jelly Tube.Altı farklı renkteki jelibonun üzerinde zıplayarak, uzay boşluğuna düşmeden en yüksek puanı yapmak gerekiyor Bu farklı renkteki jelibonlar rastlantısal olarak bir tünel boyunca karşına çıkıyorlar ve oyun gittikçe zorlaşıyor.Son zamanlarda en çok oynadığım oyun diyebilirim.

Oyunu indirmek için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tiknolojik.jellytube

5. Where's My Water

5. Where's My Water

Yaratıcılık ve beceri gerektiren bu oyunda doğru stratejiyi bulup timsaha suyu ulaştırmamız gerekiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. FLOW

6. FLOW

Beyni çalıştırmaya zorlayan bu oyunda aynı renkteki noktaları birleştirmek ve boşta kutu bırakmamak önemli.

Bir oyun yap ve 5mb'dan büyük olmasın deselerdi muhtemelen yapılacak en iyi oyun bu olurdu.

7. TRAFFİC RACER

7. TRAFFİC RACER

Fotoğraftaki tofaştan da anlayacağınız gibi tam bizlik bir oyun. Kendi arabanızla gerçek hayatta yapmak isteyipte yapamadığınız yüksek hız ve tehlikeli makaslar artık hayal değil! Traffic Racer, tüm bu adrenalini parmaklarınızın ucuna getiriyor.

8. AİR CONTROL LİTE

Parmak uçlarınız ile bütün uçuşları kontrol etmeniz ve olabildiğince çok uçağı sorunsuz bir şekilde indirmeniz gerekiyor.Yine ufak boyutlu bir oyun olan AİR CONTROL LİTE boyutundan büyük bir eğlence sunuyor.

9. NEW STAR SOCCER

9. NEW STAR SOCCER

Kesinlikle en basit ve en eğlenceli futbol oyunu.Üstelik Türkiye liginin de olması ayrı bir artı katıyor.Bunun dışında kazandığınız paralarla gayrimenkul satın alıp at yarışı bile oynayabiliyorsunuz.Zaman akıp gitsede NEW STAR SOCCER eskimeyecek.

10. CANDY CRUSH SAGA

10. CANDY CRUSH SAGA

Dünya'nın en çok oynanan oyunlarından biri olan Candy Crush'ı bu listeye koymadan edemedik.Oyunu anlatmaya çok gerek yok.Sizlere daha az Facebook Candy Crush oyun isteği gelen günler diliyorum.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. COİN DOZER

11. COİN DOZER

Tüm zamanların en çok oynanan ücretsiz oyunlar biri, Coin Dozer.Oyunda makinanın içine para atarak aşağıya daha çok para ve hediye düşürmeye çalışıyorsunuz.

12. 4 PICS 1 WORD

12. 4 PICS 1 WORD

4 resme bakıp 1 kelimeyi tahmin edebilir misiniz? Bu oyunda amaç dört tane uyumlu resme bakıp aşağıda yer alan sayılı harflerle kelimeyi tahmin etmek.

13. Hill Climb Racing

13. Hill Climb Racing

Bazen sinir bozucu bir noktaya gelsede, o arabayı devirmeyeceğim arkadaş ! diyerek tekrar tekrar oynayacağınız bir oyun.

14. BLENDOKU

14. BLENDOKU

Oyuncu kitlesini giderek artıran ve bugün 5 milyondan fazla oyuncuya

sahip olan başarılı oyunlardan biri olan Blendoku, Android telefon ve tabletler için de hazır hale geldi. Aşırı zorlu etaplara sahip olan bu oyun uzaktan bakıldığında kolay gözükse de, ilerledikçe saç baş yoldurmaya başlıyor. Boş zamanlarınızı değerlendirecek, aynı zamanda da zorlu bölümleriyle sizi fazlasıyla uğraştıracak bir oyun arıyorsanız, Blendoku tercihleriniz arasında yer almalıdır.

15. Frozen Bubble

15. Frozen Bubble

Aynı renkte en az üç topu yan yana getirmeye çalışarak balonları yok etmeyi temel alan Frozen Bubble oyununun bir çok bağımlısı bulunmakta.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
63
44
33
27
22
15
14