Görüş Bildir
Haberler
Türün Hayranlarının Heyecanla Beklediği Birbirinden İlgi Çekici 9 Hayatta Kalma Oyunu

Türün Hayranlarının Heyecanla Beklediği Birbirinden İlgi Çekici 9 Hayatta Kalma Oyunu

Hayatta kalma, üretim yapma ve üs kurma elementlerini seven oyuncular birçok yeni oyunla tanışacak. Türün severlerinin heyecanla beklediği birbirinden ilgi çekici hayatta kalma oyunlarını derledik. İşte farklı mekanikleriyle ilgimizi çeken 9 hayatta kalma oyunu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. ARK 2

1. ARK 2

Studio Wildcard tarafından geliştirilen ARK , ilk oyun Survival Evolved'un sunduğu dinazorlarla dolu dünyayı büyük oranda genişletecek. Oyuncuları yeni nesil bir hayatta kalma deneyimine davet eden yapım ünlü aktör Vin Diesel'a da yer veriyor.

Diesel, Santiago adlı bir kahramana hayat verecek ve oyuncunun atılacağı maceralarda karşılarına çıkacak.

2.

3. Frostpunk 2

3. Frostpunk 2

11bit Studios imzalı Frostpunk strateji severleri buz kesmiş bir dünyaya götürmüş ve post-apokaliptik bir kolonize kurmakla görevlendirmişti. Oyunculardan geçer not alan Frostpunk'ın devam oyunu ise çok daha zorlayıcı mekaniklere sahip olacak. Oyuncular koloniyi hayatta tutmak için acımasız soğuğa karşı göğüs gerecek ve kritik kararlar verecek.

4. Winter Survival

4. Winter Survival

27 EKim 2022 tarihinde çıkış yapacak olan Winter Survival, The Long Dark'ta onlarca saat harcayan oyuncuları çok daha zorlayıcı bir kış macerasına çağırıyor. Gerçekçi elementleri ve oynayanı iliklerine kadar üşüten yapısıyla ilgimizi çeken Winter Survival DRAGO Entertainment tarafından geliştiriliyor.

5. Retreat to Enen

5. Retreat to Enen

Terapi niteliğinde bir hayatta kalma oyunu olan Retreat to Enen, oyuncuları keşfetmeye, üretmeye, avlanmaya ve dünyada kendi yerlerini bulmaya davet ediyor. 5 Ağustos 2022'de çıkış yapması beklenen oyunun geliştirici koltuğunda Head West ekibi oturuyor.

Aksiyondan çok üretim ve düzenleme mekaniklerini seven oyuncular Retreat to Enen'e bir şans verebilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Sons of the Forest

6. Sons of the Forest

Hayatta kalma türünün en sevilen oyunlarından olan Forest ikinci oyunuyla geri dönüyor. Bu kez korkuyu zirveye taşıyacak olan hayatta kalma oyunu türlü garipliklerin ve korkunç gizemlerin bulunduğu bir adada sabrımızı zorlayacak. Sons of the Forest 2022'nin son çeyreğinde bizlerle olacak.

7. Ixion

7. Ixion

Daha önce Warhammer 40K: Mechanicus adlı sıra-tabanlı strateji oyununu geliştiren Bulwark Studios kolları tekrar sıvadı. Ixion ile oyuncular uzaya ve geleceğe bir sıçrama yapacak. Strateji ve hayatta kalma bileşenlerini harmanlayan Ixion 2022 yılında çıkış yapacak. Oyuncuların insanlık için yeni bir yuva arayışını üstleneceği oyunda ırkın son üyelerini hayatta tutmak yegane amaç olacak.

8. Occupy Mars: The Game

8. Occupy Mars: The Game

Occupy Mars: Prologue adlı giriş bölümüyle ücretsiz bir deneyim sunan Pyramid Games, bu yıl içerisinde çıkış yapması beklenen Occupy Mars: The Game ile eksiksiz bir hayatta kalma macerası vadediyor. Tam sürümü çıkarmadan önce bir deneme sürüm yayınlayan firma Occupy Mars: The Game ile oyuncuları Mars'ta hayatta kalma, üs kurma ve kaynak toplama gibi objektiflerle görevlendirecek.

9. The Day Before

9. The Day Before

1 Mart 2023'te çıkış yapacağı duyurulan The Day Before ise listemizdeki diğer oyunların aksine geniş çaplı bir çok oyunculu oynanış sunacak. MMO türündeki yapım post-apokaliptik bir ABD'de de silahların hiç susmadığı bir kaosa sahne oluyor. Oyuncular hayatta kalmak için ekipman toplayacak, kaynaklar için birbirlerinin karşısına geçecek ya da hayatta kalmak için beraber çalışacak.

10. State of Decay 3

10. State of Decay 3

State of Decay serisi Undead Labs tarafından geliştirilen üçüncü halkasıyla zombi ve hayatta kalma konseptine dair son sözü söylemeye geliyor. Geçtiğimiz yılın ağustos ayında duyurulan State of Decay 3 önceki oyunlarda gördüğümüz hayatta kalma formüllerini yenilemek için yola çıkacak.

 'Zombiler olsun, aksiyon olsun' diyenlere bir de 'kaynak topla ve üs kur' görevini veren State of Decay 3'ün çıkış tarihi ise resmi olarak duyurulmadı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?