Görüş Bildir
Haberler
Hal ve Tavırlarıyla Artık Bizden Biri Saydığımız Yabancı Uyruklu 15 Ünlü İsim

Hal ve Tavırlarıyla Artık Bizden Biri Saydığımız Yabancı Uyruklu 15 Ünlü İsim

Gökhan A.
26.10.2014 - 16:24 Son Güncelleme: 27.10.2014 - 15:13

1. Ayumi Takano

1. Ayumi Takano

1997'de Türkiye'ye geldi ve tesadüfen Japon bir kız arkadaşının yönlendirmesiyle yine aynı yıl içinde 1998'de Her Şey Çok Güzel Olacak filmi ile Türkiye’de çalışmaya başladı. Japonca, İngilizce ve Türkçeyi oldukça akıcı bir şekilde konuşabilen Bayan Takano, Türkiye 2010 Japon Yılı'nın resmi olarak dostluk elçisiydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Natalia Hanikoğlu

2. Natalia Hanikoğlu

Rus asıllı Türk vatandaşı voleybolcu. 1,89 m. boyundaki oyuncu daha önce Türk Milli Voleybol Takımı'nda da görev yapmıştır. Lakabı baby olan Natalia'nın Ela isminde bir kızı var.

3. Wilma Elles

3. Wilma Elles

Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolünde oynayan Wilma her ne kadar Türk kadınlarının nefret ettiği bir karakteri canlandırsa da gerçek kişiliğiyle Türk halkının beğenisini toplamıştır. Ayrıca Türk vatandaşı olup ismine Aslı adını eklemek isteyen Wilma başka kültürlere ilgisinin olduğunu her fırsatta dile getiren biri ki bu sebeple Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslâm Bilimleri'ni birincilikle bitirmiş.

4. Roberto Carlos

4. Roberto Carlos

Yıllar önce imrenerek izlerken bizim için ulaşılamaz bir futbolcuydu kendisi. Fenerbahçe'ye transferi tam bir olaydı. Günümüzde Sivasspor'un teknik direktörü. Bizler için artık ulaşılmaz olmayıp kıraathanede görsek el ense çekeceğimiz yabancılardan.

5. Ivana Sert

5. Ivana Sert

Özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği, sunucu, stilist, moda tasarımcısıdır. Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer almasıyla yaygın olarak tanınmaktadır.

6. Ibrahim Yattara

6. Ibrahim Yattara

Sempatik tavırları, sıcak görünümü, üstün futbol becerisi ve taraftarına hitap eden birçok hareketi ile kısa zamanda gönüllerde taht kuran bir futbolcu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Alberto Dell'acqua, nam-ı diğer Piç Rıza

7. Alberto Dell'acqua, nam-ı diğer Piç Rıza

Alberto Dell'acqua'nın asıl mesleği dublörlüktür. Aslen İtalyan'dır. Türkiye de oynadığı en bilinen filmler, Cüneyt Arkın ve Gülşen Bubikoğlu ile 'Üç Kağıtçılar - Che carambole... ragazzi (1976)' filminde. Ve ayrıca Sadri Alışık ve Gülşen Bubikoğlu ile Baş Belası filminde 'Piç Rıza' rolünü oynamıştır. Babanın Evlatları adlı filmde, Tarık Akan ile oynamıştır.

8. Mehmet Aurélio, nam-ı diğer Marco Paşa

8. Mehmet Aurélio, nam-ı diğer Marco Paşa

A Milli Futbol Takımı’nın ilk yabancı asıllı futbolcusu olan Aurélio, 2006 yılının Temmuz ayında Türk vatandaşlığına kabul edildi. Daha önce Brezilya Milli Takımı’nda oynamadığı için Türk Milli Takımı’nda oynama hakkı bulunan Brezilya asıllı oyuncu, zamanın teknik direktörü Fatih Terim tarafından milli takıma çağrıldı ve Lüksemburg karşısında ilk kez ay-yıldızlı formayı giydi. 38 kere A Milli Takım’da oynayan Aurélio, 3 gol attı.

9. Max Bendo

9. Max Bendo

Kenya asıllı Türk dizi ve film oyuncusu. En Son Babalar Duyar dizisindeki Rafi rolü ile tanınmıştır.

10. Larissa Gacemer

10. Larissa Gacemer

Krem dizisiyle tanıdığımız Survivor ile bu durumu pekiştiren çevresine sürekli pozitif enerji yayan mütevazi mi mütevazi bu brezilyalı genç bayan sempatik ve içten tavırlarıyla bütün Türk halkının gönlünde taht kurmuşa benziyor.

11. Pascal Nouma

11. Pascal Nouma

Futbolu bıraktıktan sonra Türkiye'de kopamayan Nouma, Dünyayı Kurtaran Adam'ın Oğlu filminde oynadı. Ayrıca Acun Ilıcalı 'nın hazırladığı Devler Ligi turnuvasında da top koşturdu.Daha Sonrada Yok Böyle Dansta 2. oldu. Yine aynı sene Acun Ilıcalı'nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışmasında Nihat Doğan'la olan tartışmasından dolayı elenmek zorunda kaldı. Ayrıca Metro FM'de Kadir Çöpdemir ile Aragaz programını yapmaktadır. Pascal Nouma Temmuz 2012'de Beşiktaş Kongre üyesi olmuştur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Emina Sandal

12. Emina Sandal

Basketbol oyuncusu Mirsad Türkcan'ın kız kardeşi, İki ülke ayrılmadan önce yapılan son yarışmanın kraliçesi, şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşidir. Ülkesinde Emina Jahović, Türkiye'de ise Emina Sandal ve Emina Türkcan olarak tanınır. Sırp & Boşnak kökenlidir, Güney Slavı'dır ve Müslüman'dır.

13. Elvan Abeylegesse

13. Elvan Abeylegesse

Türk atletizmine olimpiyatlardaki ilk gümüş madalya kazandıran, Türkiye ve Avrupa rekoru sahibi Etiyopya asıllı Türk orta ve uzun mesafe koşucusu.

14. Tatsyana Tsvikeviç, nam-ı diğer Rus Gelin

14. Tatsyana Tsvikeviç, nam-ı diğer Rus Gelin

1998 yılından itibaren Türkiye'de yaşamaktadır. 2002 yılında Türk vatandaşı olan Tatiana, birçok klipte ve Akbank reklamı gibi çok sayıda reklam filminde oynamıştır. İlk oynadığı sinema filmi ise 2002 yılında vizyona giren Rus Gelin'dir. Kurtlar Vadisi dizisinde de Nina adlı karakteri canlandıran Tsikeviç; 23 Ocak 2009'da Türkiye'de Müslüman oldu ve Sedef adını aldı.

15. Pierluigi Collina :)

15. Pierluigi Collina :)

Dünyaca ünlü İtalyan futbol hakemi. Birçok uluslararası ve kulüplerarası önemli maçta düdük çalan hakem mesleğini 2005 Ağustos'ta bıraktı. Ülkemizde, uğruna tribünlerde 'Başbakan Collina!' diye tezahüratlar üretilecek kadar çok sevilen biridir kendisi. Aria reklamında da oynamışlığı vardır.

Farklı milletlere itelemeye çalıştığımız ünlüler : Atilla TAŞ(Yunanistan), Ajdar(Ermenistan) ve Doğuş(Yunanistan)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
81
42
20
12
12
11
9