Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'deki Tüm Ücretli Platformlara Üye Olmanın Aylık Maliyeti Ne Kadar?

Türkiye'deki Tüm Ücretli Platformlara Üye Olmanın Aylık Maliyeti Ne Kadar?

Spor karşılaşmalarından dizilere, belgesellerden filmlere kadar sürekli yeni içeriklerle tanışıyoruz. Yeni projeler, peşi sıra başlayan sezonlar derken içerik fazlalığından ne izleyeceğimizi, neyi takip edeceğimizi şaşırıyoruz. Bunun sebeplerinden biri de artık çoğu görsel ürünün üyelik yoluyla ve parayla satılması. Biz de ülkemizde faaliyet gösteren platformların bize toplam aylık maliyetini hesapladık. Hesaplama yaparken taahhütle o platforma bağlanmak istemedik ve 'En dolu paket olsun yeğenim' diyerek kendimizi biraz şımarttık. Bakalım ne kadar tutmuş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Exxen 59 TL

1. Exxen 59 TL

Eğer Exxen'in orijinal yapımları dışında Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi gibi futbol organizasyonlarını izlemek istiyorsanız. Taahhütsüz ve reklamsız bir şekilde ayda 59 lira ödemeniz gerekiyor.

2. Bein Connect 125 TL

2. Bein Connect 125 TL

Eğer Türkiye Süper Ligi'ni online olarak izlemek istiyorsanız ödemeniz gereken ücret aylık 125 TL. Üstelik sporun yıldızı isimli pakette Fransa Ligi ve Euroleague dışında çok da bir içerik kalmadı. Bunun yanında platformun telifini aldığı dizileri izleyebiliyorsunuz.

3. Netflix 55 TL

3. Netflix 55 TL

Dünyanın en meşhur dijital platformlarından biri olan Netflix'in tek ekranlı daha mütevazı paketleri olsa da yüksek çözünürlük ve çoklu ekran seçeneği istiyorsanız ödemeniz gereken bedel 55 Türk Lirası.

4. Amazon Prime Video 8 TL

4. Amazon Prime Video 8 TL

Dünya devi Amazon da Türkiye'deki dijital pazar pastasından payını alabilmek için aylık 8 liraya üyelik vermeye başladı. Yabancı pek çok dizi ve filme bu kampanya fiyatıyla ulaşabiliyorsunuz.

5. MUBI 26 TL

5. MUBI 26 TL

Farklı kategoriler ve sinemalardan içerik sunmasıyla özellikle sinefillerin tercih ettiği platformun aylık ücreti 26 Türk Lirası.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. BLU TV 25 TL

6. BLU TV 25 TL

Özellikle yerli yapımlarıyla son yıllarda büyük atak yapan platformun taahhütsüz aylık fiyatı 25 lira iken yıllık taahhütlerle daha uygun fiyatlara kullanım hakkı sunuyor.

7. S Sport 22 TL

7. S Sport 22 TL

Premier Lig, Serie A, NBA, F1 gibi büyük organizasyonların yayın haklarını elinde bulunduran platformun aylık ücreti 22 Türk Lirası.

8. TV+ 55 TL

8. TV+ 55 TL

Turkcell'in TV platformunu tüm içeriklerle birlikte izlemenin maliyeti ise 55 Lira.

9. Apple TV 35 TL

9. Apple TV 35 TL

Teknoloji devi Apple'ın kendi platformu Apple TV ise ilk aylarda ücretsiz ardından aylık 35 liralık bir bedelle içeriklerini sunuyor.

10. GAIN 24 TL

10. GAIN 24 TL

Yayın hayatına ücretsiz başlayıp ardından ücretli sisteme dönen GAIN ise 24 Türk lirasına izleyicileriyle buluşuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tüm bu ücretleri topladığımızda ise ödemeniz gereken aylık tutar yaklaşık 450 lirayı buluyor. Üstelik Disney+ gibi yeni platformların da ülkemize giriş yapması uzak görünmüyor.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
10
7
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Putler

Amazon Prime hem 8 lira hem de amazon.com.tr'de sınırsız kargo bedava hakkı veriyor. Diğerleri bildiğin dolandırıcı.

Cem dayan

Bein connet mafya gibi girmek var çıkmak yok.Yani iptal için faks gönderin diyor 30 tane faks göndersen bile iptal etmiyorlar.