Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'de Kadın ve Erkeklerin Birbirleri Hakkında Yanlış Bildiği 10 Şey

Türkiye'de Kadın ve Erkeklerin Birbirleri Hakkında Yanlış Bildiği 10 Şey

Sude Taşkın
24.02.2015 - 15:42 Son Güncelleme: 24.02.2015 - 18:57

Maalesef ülkemizdeki insanlar karşı cinslerini pek de iyi tanımıyorlar. Hatta öyle ki yanlış düşüncelere kapılıp bunalıma dahi girebiliyorlar. İşte birbirimiz hakkında en çok yanlış düşündüğümüz 10 şey!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Hiçbir erkek sarışın bir kadına hayır diyemez.

Tamamen safsata. Türkiye'deki sarışın ırkın azlığı insanları bu düşünceye sevketiyor, doğru ama erkeklerin hepsi sarışınlara bayılmıyor. Hatta birçoğu esmer bir kadını sarışına tercih ediyor. Özellikle dibi gelmiş çakma sarışınlara.

2. Kadınlar asla parası bol bir adamı kaçırmaz, über çirkin dahi olsa.

Erkekler zengin olunca tüm güzel kadınları yatağına atabileceklerini hatta daha da ilerisi evlenebileceklerini zannederler. Ama çoğu kadın parası dahi olsa çirkin veya zevksiz bir adama katlanamaz. Kendisini katlanma zorundalığında da hissetmez. Bazen para da kurtarmıyor işte ne yapalım.

3. Bütün erkekler zayıf kızlardan hoşlanır.

Kısmen doğru fakat dolgun kadınlardan hoşlanan erkek sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Hatta Türkiye'de erkeklerin çoğu sıska bir kadın yerine yuvarlak hatlı kadınları daha çekici buluyor.

4. Kadınlar sadece kaslı erkeklerden hoşlanır.

Gerçek şu ki, kas birçok kadın için iticidir. Düz, sıska ve solgun vücutları beğenen kadınlar da var ve sayıları fazlasıyla çok. (Ben!)

5. Erkekler sadece iri göğüs sever.

Yanlış. Her erkek iri göğüs sevecek diye bir şey yok. Birçoğu küçük göğüslü kadınları daha çok beğenir ve bunun bir avantaj olduğunu düşünür.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Erkekler sigara içen kadınları itici bulur.

Sigara içen kadınları seksi bulan tonlarca erkek var. Eğer kendisi sigara içmeyen biri değilse tabii. Karşısına seksi bir kadın oturup saatlerce sigara içse, hiç ses çıkarmadan oturup izlerler. O derece.

7. Kadınlar erkeklerin ilk olarak gözlerine dikkat ederler.

Gözler ikinci sıradadır, yapılan birçok anketin sonucuna göre kadınlar erkeklerin ilk etapta boyuna dikkat ediyor.

8. Kadınlar, erkeklerde çok uzun sakal sevmezler. Çünkü öperken rahatsız olurlar.

Sakal özellikle şu anki dönemde bir moda trendi olma yolunda. Hatta oldu bile denilebilir. Birçok kadın sakallı erkekleri çok daha çekici buluyor çünkü onları daha güçlü gösterdiklerine inanıyor. Kılınıza bereket!

9. Kadınlar, ağlayan erkeklerden soğurlar.

Mümkün değil. Birçok kadın, ağlayabilen erkeklere bayılırlar. Bu onların duygusal yanlarının öne çıktığının ve aynı zamanda merhamet dolu bir kalbe sahip olduklarının işaretidir.

10. Erkekler kadının sadece güzelliği ile ilgilenir, zeki olup olmaması mühim değildir.

Kadınlar genelde erkeklerin 'güzel olsun da isterse aptal olsun sorun yok' diye düşündüklerini zanneder. Oysa zeka başlı başına bir cazibedir! Birçok erkek zeki kadınlara bayılır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
156
79
38
22
11
6
5