Görüş Bildir
Haberler
Türkiye - Cebelitarık Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Dünya Kupası Elemeleri: Milli Maç Hangi Tarihte?

Türkiye - Cebelitarık Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? Dünya Kupası Elemeleri: Milli Maç Hangi Tarihte?

GNS
08.11.2021 - 20:24

A Milli Futbol Takımı 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda Cebelitarık ile mücadele edecek. Sıralamada 15 puanla üçüncü olarak yer alan A Milli Takım, Dünya Kupası hayallerine devam edebilmek için mücadeleden galip gelmek zorunda. Ev sahibi olan milliler Cebelitarık'ı Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda ağırlayacak. Türkiye mücadelede galip gelmesi durumunda Karadağ ile karşılaşacak. Futbolseverler ise maça sayılı gün kala Cebelitarık - Türkiye karşılaşması ne zaman, hangi kanalda sorularına cevap aramaya başladı. Peki Türkiye - Cebelitarık maçı hangi kanalda, saat kaçta? Hangi gün? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 8.grup maçı esnasında Letonya ile olan karşılaşmasından 2-1 galip gelen A Milli Takım, Dünya Kupası hayalleri için bir adım daha attı. Milli takım 9.grup maçı için Cebelitarık ile karşı karşıya gelecek. Peki Milli maç ne zaman? Milli maç hangi kanalda, saat kaçta?

Türkiye - Cebelitarık Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Türkiye - Cebelitarık Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Türkiye - Cebelitarık maçı 13 Kasım Cumartesi 20.00’de Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak. Karşılaşma TRT 1’den canlı yayınlanacak.

A Milli Takım Aday Kadrosu

A Milli Takım Aday Kadrosu

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ve Karadağ ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu belli oldu.

Beşiktaş'ın kalesini koruyan Ersin Destanoğlu, A Milli Takım kadrosuna ilk kez dahil edildi. B u arada Ozan Kabak gribal enfeksiyon nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Açıklanan Aday Kadrosu

Açıklanan Aday Kadrosu

Kaleci: Ersin Destanoğlu, Sinan Bolat, Uğurcan Çakır

Defans: Zeki Çelik, Mert Müldür, Çağlar Söyüncü, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Caner Erkin, Rıdvan Yılmaz

Orta saha: Abdülkadir Ömür, Cengiz Ünder, Berat Özdemir, Berkan Kutlu, Orkun Kökçü, Ozan Tufan, Taylan Antalyalı, Hakan Çalhanoğlu, Kerem Aktürkoğlu

Forvet: Burak Yılmaz, Halil Dervişoğlu, Kenan Karaman, Serdar Dursun

Bu İçerik De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

sırf google trafiği için iğrenç gazeteler gibi başlık atmış, içerik yapmışsınız. hiç gerek yok böyle şeylere. herkes bok yese siz de mi oturup yiyceksiniz.