Görüş Bildir
Haberler
Turkcell’in Üst Yönetiminde Değişim Tamamlandı: Turkcell Yönetim Kadrosunu Açıkladı

Turkcell’in Üst Yönetiminde Değişim Tamamlandı: Turkcell Yönetim Kadrosunu Açıkladı

Genel Müdür Murat Erkan'ın vedasıyla boşalan koltuklara gelecek isimleri, Turkcell genel kurulunda belirledi. Olağan genel kurulun ardından Turkcell Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevinde bulunan Şenol Kazancı, Yönetim Kurulu Başkanı olurken, Bülent Aksu da Turkcell’in yeni genel müdürü oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turkcell, Murat Erkan'ın gidişiyle boşalan koltuk sonrası olağan genel kurul yaparak üst yönetimini belirledi.

Turkcell, Murat  Erkan'ın gidişiyle boşalan koltuk sonrası olağan genel kurul yaparak üst yönetimini belirledi.

Turkcell, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Nisan 2021'den bu yana Yönetim Kurulu Üyesi olarak bünyesinde görev yapan Şenol Kazancı'nın Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandığının bildirirken, Mart 2020'den bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olan Bülent Aksu'nun da yeni Genel Müdür olduğunu açıkladı.

Murat Erkan'ın vedası ilgi çekmişti.

Turkcell yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı kimdir?

Turkcell yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı kimdir?

Turkcell'in yeni Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu, 2007-2011 yılları arasında TVNET Genel Müdürlüğü, 2011-2014 yılları arasında da Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevlerini yürüterek, 2014-2021 yılları arasında da Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü olarak görev yaptı.

Turkcell yeni Genel Müdürü Bülent Aksu kimdir?

Turkcell yeni Genel Müdürü Bülent Aksu kimdir?

Turkcell Genel Müdürü olarak atanan Bülent Aksu, farklı alanlarda 30 yıla yakın profesyonel yöneticilik tecrübesine sahip olurken, iş hayatına Kuveyt Türk AŞ Teftiş Kurulu'nda müfettiş olarak başladı. Ardından Çalık Holding ve Akfel Grup'ta görev aldıktan sonra Azerbaycan Milli Petrol ve Gaz Şirketi (SOCAR) iştiraki olan Petkim ve STAR Rafineri'de CFO'luğu üstlenen Bülent Aksu, farklı sektörlerde birçok birleşme ve satın alma işlemi gerçekleştirdi. Aksu, uluslararası ve yerel piyasalarda proje finansmanı, bono ihracı gibi birçok finansal işlemleri başarıyla yürüttü. Bülent Aksu, İstanbul Üniversitesi İngilizce İşletme Bölümü mezunu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
3
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hermione Granger

Yakın arkadaşlarım Turkcell'de çalışıyor. Onlardan anladığım kim gelirse gelsin, Süreyya Ciliv'in yerini kimse tutamıyor. Süreyya Bey'in ekibe etkisi inanılm... Devamını Gör

Boris

turkcell'in adı akcell olsa çok güzel olmaz mı? hatta logo da değişsin, şöyle ampullu ışıklı falan bi logo, acaip yakışır. Çok uğraşmaya da gerek yok, hazırd... Devamını Gör

luffys

ee bu adamların teknoloji ile lgili bilgisi nedir ulan içine etmediğiniz bir tane şey var mı şu ülkede