Görüş Bildir
Haberler
Türk Yapımı Mobil Oyun Reclaim Yayınlandı

Türk Yapımı Mobil Oyun Reclaim Yayınlandı

Pchocasi
06.08.2014 - 20:42 Son Güncelleme: 06.08.2014 - 20:50

Türk Yapımı Mobil Oyun Reclaim Yayınlandı

No-pact stüdyosu tarafından geliştirilen ve tasarlanan Türk yapımı mobil oyun Reclaim bugün yayınlandı.

SONSUZ KOŞU TÜRÜNDE

Oyuna alıcı gözü ile baktığımızda ilk gözümüzde canlanan olan subway surf tarzı bir sonsuz koşu türünde oyunun tasarlanmış olması. Fakat oyunda farklılık olarak sadece altınları ve malzemeleri toplayarak koşmuyorsunuz. Altınızda savaş gemisi tarzı uzay aracı bulunuyor ve karşınıza çıkan diğer düşmanları vurarak düşürmeye çalışıyorsunuz.

Gemiyi sağ ve sol yön tuşları ile kontrol ederken, silahlarınızı ilerleyen bölümlere göre çeşitlendirebiliyorsunuz. Oyunun asıl amacı, sonsuz koşuda sizi engelleyen her şeyin canını okumak hepsi bu. Ayrıca yoldaki kaynakları toplayarak hayatta kalabiliyorsunuz.

No-pact stüdyosu tarafından hazırlanan bu oyunu beğendiğimizi belirtmemizde fayda var. Bu şekilde başarılı oyunları Türk firmaları tarafından yapıldığını görmek hepimizi sevindirdiği gibi, gururlandırmaya da devam ediyor.

RECLAIM OYNANIŞ VİDEOSU

OYUNUN GENEL ÖZELLİKLERİ 

Sonsuz koşu türünde yenilikçi Farklı deneyimler ile birlikte her bölümde farklı heyecanlar Göz alıcı 3 boyutlu tasarlanmış grafikler Kapsamlı gemi geliştirme ve silahlandırma sistemi Orjinal aksiyon ve rock müzikleri Online olarak arkadaşlarınla oynama imkanı Tatmin edici yoğun aksiyon hissi

Oyunu indirmek ve oynamak için buraya tıklayarak AppStore’dan kolayca indirebilirsiniz. Oyunu oynarken skorlarınızı paylaştığınızda diğer arkadaşlarınız ile yarışma imkanınızın bulunduğunu da son olarak eklememizde fayda var.

PCHOCASİ

Kaynak: http://www.pchocasi.com/turk-yapimi-m...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0