Görüş Bildir
Haberler
Türk Dizi Senaristleri Duymasın! Çocuğunun Babasının Eşinden Başkası Olduğunu Öğrenen Kadının Hikâyesi

Türk Dizi Senaristleri Duymasın! Çocuğunun Babasının Eşinden Başkası Olduğunu Öğrenen Kadının Hikâyesi

19.08.2022 - 09:12

Her gün tuhaf bir olay ile karşı karşıya geliyoruz ya da duyuyoruz. Bu sefer bir aile, dağılmanın eşiğine gelse de bu olayda kimin suçlu olduğu pek anlaşılmıyor. Bir kadın, eşinin yaptırdığı babalık testini gördükten sonra şok oldu. Beş yaşındaki kızlarının babasının farklı biri olduğunu öğrenen çift, ne yapacaklarını şaşırdılar. Kadının Reddit'e anlattığı bu hikâyeyi sizler için araştırdık. Gelin, gittikçe tuhaflaşan bu hikâyeye birlikte göz atalım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Kocamı asla aldatmadım."

"Kocamı asla aldatmadım."

Yaşanan trajik olayı Reddit forumunda anlatan kadın, kocasını asla aldatmadığı konusunda ısrar etti. İnsanlar, kadına bu konu hakkında soru sorduğunda 'Kocam kızımıza babalık testi yaptırdı ve sonuç negatif çıktı ama ben onu asla aldatmadım.' cevabını veriyordu. Bu olaydan sonra ise adamın davranışları değişmiş ve sürekli eşine sadakatsiz olduğunu söyleyip durmuş.

Kocasını asla ikna edemeyen kadın, ne yapacağını şaşırdı.

Kocasını asla ikna edemeyen kadın, ne yapacağını şaşırdı.

'Şimdi ilişkimizin yalan olduğunu düşünüyor ve boşanmak istiyor.' diyen kadın, kocasını doğal olarak bir türlü ikna edemediğini söylemiş. Kızları için başka bir baba adayı olmadığı hakkında ısrar eden kadın, eşi hakkında 'Kocamı seviyorum. Üniversiteden beri birlikteyiz ve o benim hayatımın aşkı, yakışıklı ve nazik. Ondan önce sadece ikisi kişi ile birlikte oldum. Zaten evli olduğumuz zamanda ise aktif olarak bebek yapmaya çalışıyorduk.' diyor.

Çözüm olarak kendisi de annelik testi yaptırdı.

Çözüm olarak kendisi de annelik testi yaptırdı.

Böyle bir şeyin nasıl olabileceğine anlam veremeyen kadın, bütün gün ağlayıp duruyordu. O testin hatalı bir test olduğuna nasıl ikna edeceğini bilemiyordu. Bunun sonucunda kadın, masum olduğunu kanıtlamak için annelik testi yaptırmaya karar verdi. Çünkü çocuğun başka bir babası olmasının imkânı olmadığından emindi.

Sonuç şaşırtıcıydı ve işler gittikçe ilginçleşti.

Sonuç şaşırtıcıydı ve işler gittikçe ilginçleşti.

Kadın test yaptırmaya çalıştıkça işler daha da tuhaf bir hâl almaya başladı. Anneden, babadan ve çocuktan kan alındı. Ayrıca bir kimerizm uzmanıyla randevu ayarlamışlardı ama bu randevunun iptal edildiğini öğrenmişler. Çünkü çocuk, biyolojik olarak iki tarafa da bağlı değil. Yani ne annesi, gerçek annesi ne de babası, gerçek babası.

Kendi çocukları nerede bilmiyorlar.

Kendi çocukları nerede bilmiyorlar.

Olay anlaşılınca eve polisler geldi ve çiftin ifadesini aldı. İfadeleri alındıktan sonra çift, annenin doğum yaptığı hastaneyi dava etme kararı aldı. Gerçek bebeği hakkında çift, 'Bebeğime ne oldu bilmiyorum ve bu çok korkutucu.' cümlesini sarf etti. Bebeklerinin nerede olduğunu merak ediyor ve iyi olup olmadığından endişe ediyorlardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hem annenin hem babanın dünyası başına yıkıldı.

Hem annenin hem babanın dünyası başına yıkıldı.

Kocasını geri kazandığını söyleyen kadın; gerçek bebeklerinin nerede ve durumunun nasıl olduğunu merak ediyor. Kadın, kocasını geri almasına rağmen bütün dünyasının altüst olduğunu ve 'Keşke hiç böyle bir şey yaşanmasaydı.' diye düşündüğünü ifade etti. Kocasının güvenini zor kazanan kadın, artık ne yapması gerektiğini bilmediğini söyledi.

"Kızımın odasında uyuyorum."

"Kızımın odasında uyuyorum."

Kadın, bir gün çocuğunu ellerinden alacaklarını düşündüğü için kızının odasında uyuyor. Her gün bu korku ile yaşamanın çok zor olduğunu söylüyor. Aynı zamanda biyolojik kızının iyi olması için Tanrı’ya dua ettiğini söylüyor. Bütün bu yaşananların sonunda bu çifte doğumdan sonra başka bir çiftin bebeğinin verildiği ortaya çıktı. Bu ailenin gerçek bebeklerine sahip olan çiftin belki durumdan haberi olup olmadığı ise meçhul.

İnsanların yaptığı yorumlar ise farklı tepkilerden oluşuyor.

İnsanların yaptığı yorumlar ise farklı tepkilerden oluşuyor.

Her gün okuduğumuz ve şahit olduğumuz bu ilginç olaylar, dünyanın çivisinin çıktığını gösteriyor. Doğum yaptığı hastanede bebeklerin farklı ailelere teslim edilmesi, ailelerin dağılmasına yol açıyor. Bu tür olayların ardı arkası da kesilmiyor. Reddit dışındaki sosyal medya platformlarında da büyük sükse yaratan bu olayı okuyan insanlardan bazıları duruma inanamayarak 'Bu da ne? Böyle bir güncelleme milyonda düşünsem bile aklıma gelmezdi.', 'Onu terk etmek istediğini ve test hakkında yalan söylediğini düşündüm.' gibi yorumlarda bulundu. Bazıları ise 'Kadın aslında diğer kadının embriyosunu doğurdu.', 'Yani aynı zamanda doğurdukları çocuktu.' şeklindeki yorumlarla yaşanan olayı alaya aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
7
6
4
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sevimsiz Tweety

bunu yasak elmada işlediler yaa duymuş zaten senaristler 😄😄😄😄😄😄

hello cansu

baba niye durduk yere test yaptırmış bak şimdi ona takıldım.

Hak hukuk

Hiç şaşırmadım her neden ise çünkü hastahanede doğanlarin degistirilmesi hep oluyor