Türk Aktivist Ayşenur Ezgi, İsrail'in Saldırısında Hayatını Kaybetti
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İsrail, korkunç saldırılarına devam ediyor. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, İsrail'in Batı Şeria'da yaptığı saldırılarda Türk aktivist Ayşenur Ezgi Eygi hayatını kaybetti.
Olayın, haftalık yerleşim karşıtı yürüyüş esnasında meydana geldiği aktarıldı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail'in Batı Şeria'daki saldırılarında hayatını kaybetti.
AA'nın aktardığı habere göre, aynı zamanda ABD vatandaşlığı bulunan Eygi, Batı Şeria'da İsrail güçleri tarafından atılan gerçek mermiyle başından yaralandı.
İçeriğin Devamı Aşağıda

Reklam
26 yaşındaki Eygi'nin geçtiğimiz Salı günü Batı Şeria'ya geldiği ve olay sırasında kasabanın haftalık yerleşim karşıtı yürüyüşünde olduğu belirtildi.
AA muhabirine konuşan Nablus'taki Rafidiye Devlet Hastanesi Müdürü Fuad Nafia, Eygi'nin hastaneye getirildiğini ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığını söyledi.
Genç kadın, Filistinli çiftçileri koruma kampanyasının bir parçası olarak Uluslararası Dayanışma Hareketi'nde (ISM) gönüllü olarak çalışıyordu.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Reklam
2022 yılında Ege Üniversitesi Mütercim Tercümanlık Bölümü'nden mezun oldum. Öğrencilik hayatımda pek çok yabancı kaynaktan çeviriler yaptım. İş hayatımda da farklı alanlarda tercümanlık ve metin yazarlığı yaptım. 2022 yılından beri Onedio'da çalışıyorum. Yaşam kategorisinde içerikler üretiyorum. Yabancı kaynaklardan güncel içerikleri çeviriyor, astroloji gündemini, genel kültür alanında ilgi çekici konuları ve seyahat haberlerini okuyucularla buluşturuyorum.
Tüm içerikleri





Yorum Yazın