Görüş Bildir
Haberler
Tuna Tüner Kimdir, Kitapları Nelerdir? Tuna Tüner Hakkında Merak Edilenler

Tuna Tüner Kimdir, Kitapları Nelerdir? Tuna Tüner Hakkında Merak Edilenler

Tuna Tüner özellikle aile dizimi alanında yaptığı çalışmalar ve konuşmalarla sık sık gündeme gelen bir isimdir. Çıkardığı kitaplarla da adından söz ettiren Tuna Tüner hakkında yapılan araştırmalar artmaktadır. Tuna Tüner katıldığı programlarda ve kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı konuşmalarla ilgi çekmeye devam etmektedir. Peki Tuna Tüner kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Tuna Tüner Kimdir?

Tuna Tüner Kimdir?

Tuna Tüner 1979 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Bilgi Üniversitesi Sinema - TV bölümünden mezun olmuştur. Meslek hayatına ise lisans bölümünü tamamladığı sinema dalında başlamıştır. Daha sonra yaptığı çalışmalarla insan ruhu ve beyni arasındaki işleyişi incelemeye başladığını belirtmektedir. 

Tuna Tüner, ego, bilinçaltı, düşünce gücü ve aile dizimi hakkında araştırmalar yapmış, bu alanda birçok seminere katılmış bir isimdir. Halen hem bireysel hem de şirket bazında yöneticilere, çalışanlara eğitimler vermekte ve seminerler düzenlemektedir.

Tuna Tüner'in Eğitim Hayatı

Tuna Tüner'in Eğitim Hayatı

Tuna Tüner lisans eğitimini Sinema ve TV alanında İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde tamamlamıştır. Ardından Makedonya Uluslararası Vizyon Üniversitesi'nde psikoloji alanında da lisans okumuştur. Daha sonra KKTC Yakın Doğu Üniversitesi'nde klinik psikoloji yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır. Doktora eğitimini de Makedonya'da Klinik Psikoloji alanında yapmıştır. 

İzmir, İstanbul ve Almanya'da birçok seminere ve mesleki eğitime katılmıştır. Bireysel Davranışçı Terapi eğitimi de almıştır.

Tuna Tüner Kitapları

Tuna Tüner Kitapları

Tuna Tüner sosyal medya hesaplarından ve YouTube hesabından paylaşımlarına devam etmektedir. Ayrıca kaydettiği podcast serisiyle de adından söz ettirmiştir. Zaman zaman bazı programlara konuk olan Tuna Tüner, özellikle aile dizimi hakkında merak edilen soruları yanıtlamaktadır. 

Tuna Tüner 2022 yılında ise ilk kitabı olan 'Köklerimiz Mirasımızdır: Aile Dizimi Terapisiyle Geçmisten Gelen Travmalardan Kurtulmak' adlı kitabını yayınlamıştır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın