Görüş Bildir
Haberler
TÜGVA'dan 'Atama Listeleri' Açıklaması: 'Belgeler Sahte'

TÜGVA'dan 'Atama Listeleri' Açıklaması: 'Belgeler Sahte'

TÜGVA’ya ait olduğu öne sürülen 'atama listeleri' hakkında açıklama yapan vakfın Başkanı Enes Eminoğlu, belgelerin sahte olduğunu iddia etti. Eminoğlu “Varsa ellerinde belge buyursun, getirsin ülkenin savcılarına teslim etsinler” dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın kurucusu olduğu TÜGVA, kendilerine ait olduğu öne sürülen ‘atama listeleri’ hakkında açıklama yaptı. TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, belgelerin sahte olduğunu öne sürerken, “Bu yeni kumpas operasyonunda hedef sadece TÜGVA değildir. Milli ve manevi değerlere hizmet eden tüm vakıf ve derneklerimiz hedeftedir” dedi.

Gazeteci Metin Cihan tarafından paylaşılan belgeler sosyal medyada kısa sürede gündem haline geldi.

Son dönemde tahsis edilen bazı taşınmazlar nedeniyle İBB ile karşı karşıya gelen ve gündeme yerleşen TÜGVA hakkındaki yeni iddialar üzerine, vakfın Başkanı Enes Eminoğlu, sosyal medya üzerinden video açıklama yayınladı.

“TÜGVA olarak 4 Ekim’den bu yana büyük hukuksuzluk ve iftiralarla karşı karşıya kaldık” iddiasında bulunan TÜGVA Başkanı Enes Eminoğlu, Büyükada İskelesi’nin üst katından İBB tarafından tahliye edilmek istenmelerinin de hukuksuz olduğunu savundu.

"Ellerinde belge varsa savcılığa versinler"

"Ellerinde belge varsa savcılığa versinler"

CHP ve CHP’li İBB’nin yalan ve iftiraları boşa çıkınca, tam olarak Goebbels taktiği ile daha büyük yalanlar servis edip ortalığı daha fazla bulandırmaya başladılar. Çünkü CHP ve İBB hukuksuzdu, işgalciydi, çapulcuydu” diyen Eminoğlu, yeni ve topyekün bir saldırı ile karşı karşıya olduklarını savundu. Eminoğlu, sözü TÜGVA’ya ait olduğu iddia edilen “atama listeleri”ne getirdi. Gazeteci Metin Cihan’ın paylaştığı belgelerin “oluşturulmuş, sahte belgeler” olduğunu öne süren Eminoğlu, “Varsa ellerinde belge buyursun, getirsin ülkenin savcılarına teslim etsinler.” Eminoğlu, şöyle devam etti:

 “Çok net ifade ediyorum; karşımızda montaj ve asılsız belgeler oluşturan, bunları dolaşıma sokmak için örgütlü bir yapısı olan, siyasi destekleri olan bir örgütle karşı karşıyayız. Yayınlanan sözde belgelerin hiçbirinin TÜGVA ile alakası veya ilgisi yoktur. Bu yeni kumpas operasyonunda hedef sadece TÜGVA değildir. Milli ve manevi değerlere hizmet eden tüm vakıf ve derneklerimiz hedeftedir.”

BirGün

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
20
15
4
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut

Savcı , adalet , hukuk ahahahahahahahaaa

Bozkurt

Yapılan savunmanın içinde milli ve manevi değerler, işgal, kumpas ve hele ki montaj geçiyorsa iddianın asılsız olma ihtimali %1'e kadar düşüyor.

Ateist derviş

"Varsa ellerinde belge buyursun, getirsin ülkenin savcılarına teslim etsinler” ay bu çok komiiiiksadjashdajkajs