Görüş Bildir
Haberler
TSYD'den Aziz Yıldırım'a Çağrı

TSYD'den Aziz Yıldırım'a Çağrı

Enver K.
05.04.2015 - 11:43

'Üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz'

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Fenerbahçe'nin uğradığı saldırının ardından Başkan Aziz Yıldırım'a çağrıda bulundu. 

TSYD, 'Böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz' dedi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği'nden yapılan açıklamada, 'Futbolumuzun en güzide takımlarından Fenerbahçe'nin Trabzon Sürmene'de uğradığı, utanç verici, vahşi saldırıdan futbolcu ve teknik kadronun yara almadan kurtulması bizleri her ne kadar sevindirse de, olay karşısında isyanımız çok büyüktür.

Türkiye Spor Yazarları Derneği olarak, böyle çirkin ve vahim olayların yaşanmaması adına her türlü fedakarlığı yapacağımızı ve üzerimize düşen ne varsa tereddütsüz yerine getireceğimize söz veriyoruz.

Bu vesile ile şahsınızda, tüm sporcu ve teknik kadroya geçmiş olsun der, bundan sonraki müsabakalarınızda başarılar dileriz' ifadeleri kullanıldı.

TSYD Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı kınadı

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Fenerbahçe'ye yapılan saldırı hakkında kınama masajı yayımladı.

'Yazıklar Olsun' başlığı ile yapılan açıklamada, 'Türk Futbolu'nun en büyük temel taşlarından Fenerbahçe'ye Trabzon Sürmene'de yapılan saldırı göstermiştir ki 'Türkiye'de spor, spor kılığından çıkarılmış, kanlı husumet haline getirilmiştir' denildi.

TSYD tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Yazıklar olsun 

Türk Futbolu'nun en büyük temel taşlarından F.Bahçe'ye Trabzon Sürmene'de yapılan saldırı göstermiştir ki 'Türkiye'de spor, spor kılığından çıkarılmış, kanlı husumet haline getirilmiştir.' Hiç acımadan, silahını ateşleyip, rast gele, futbolcuların, teknik kadronun üzerine kurşun yağdırıp ortalığı savaş alanına çevirmek isteyen zihniyetin, en kısa zamanda kökü kazınmalıdır. Spor, spor için yapılmalı ve öyle sevilmelidir. O sporun içine kan, küfür, aşağılama gibi, asla onaylamayacağımız çirkinlikleri sokanlar, kendi egolarının bir gün esiri olacaklarını bilmelidir. Bugün, çok daha büyük olayları konuşabilecekken, Allahın bir lütfu olarak F.Bahçe şükür ki sağ salim evine dönmüştür. Ama artık bıçak kemiğe dayanmıştır. Türk Futbolunun, bütün pisliklerden; sporu spor olarak görmek istemeyenlerden; rekabeti, yarışmayı bir kan davası haline dönüştürenlerden temizlenme vaktidir... Bunun için, devlet, spor kulüpleri, basın, sporseverler kenetlenmeli, aramızdaki safraları atmalıyız. Geçmiş olsun F.Bahçe. Geçmiş olsun Türk Futbolu. Lanet olsun sporumuza silah doğrultan ellere.'

DHA

İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın