Görüş Bildir
Haberler
Travian'dan Şansa İnananlara Özel Etkinlik

Travian'dan Şansa İnananlara Özel Etkinlik

Durma Play
20.04.2016 - 23:00

Travian'dan Şansa İnananlara Özel Etkinlik

Travian , 2004 yilindan bu yana sürdürdügü hayati boyunca yüz milyondan fazla kisi tarafindan tecrübe edilmis ve gelisimini sürdürmeye devam etmektedir. 40’dan fazla dile çevrilerek her ülkede, insanlarin kendi anadillerinde oyun oynama keyfini yasamasina imkân veren basarili yapim, yalnizca bu yönü ile bile büyük begeni ve takdir almayi basarmaktadir.

Yayin hayatina basladiginda kendi web sitesi üzerinden hizmet veren oyun, yalnizca bu sekilde bile bes milyondan fazla oyuncuya ulasabilmisken, Facebook sosyal platformu üzerinden yayina baslamasi ile birlikte dünya çapinda ulasilabilirlige sahip olmus ve bir anda zirveye yükselmistir. Günümüzde tarayici üzerinden oynanabilen amatör ve profesyonel oyunlar sayilamayacak kadar üstün bir çesitlilige sahip olsalar da, bundan yedi sene önce durum çok farkli oldugundan dolayi, her yas ve çevreden insanin Travian ’dan haberdar olarak tecrübe sahibi olabilmesi mümkün olmustur. Hali hazirdaki versiyonu dahil olmak üzere toplamda dört ana ve pek çok alt versiyona sahip olan oyun, bu sayede kisilerin arzu, istek ve ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak yakaladigi basariyi bir üst konuma çikarabilmektedir.

Travian dünyasina adim atan kisi öncelikle Galyalilar, Cermenler ve Romalilar arasindan kendisine uygun olanini seçerek tarafini belirlemelidir. Bu seçeneklerden her birinin gerek mimari gerekse birimlerin gelisim asamasinda büyük farkliliklar ile birbirlerinden ayrilmalari, kisinin daha keyifli ve farkli tecrübeler içeren bir oyun deneyimi yasamasini saglamaktadir. Nispeten bos bir alanda sinirli sayida hammadde ile oyuna baslayan kisi, kuracagi basit üretim ve isleme tesisleri ile çevredeki maden ve gidalarin daha hizli ve efektif biçimde kullanima hazir olmasini saglamakta ve dolayisi ile gelisim oranini üst düzeye çikarmaktadir. Ana harita üzerinden Travian dünyasinin genelini inceleyebilen kisi, kendi bulundugu bölgeyi ve komsularinin ne denli bir gelismislik sürecinde oldugunu da inceleyebilmekte ve taktiklerini buna göre düzenleyebilmektedir. Karsilikli çikarlar dogrultusunda çevresindeki kasabalar ile çesitli ticari anlasmalar yapilabilirken, uyumsuzluklar yasandiginda ise savas açilarak güçlü olanin digerine egemenlik saglamasi mümkün olabilmektedir. Travian sürecince daimi bir askeri güç ve savunma kuvveti üretimi gerçeklestiren kisi, bunun yararini gelecekte görebilecektir.

Ücret ödemeye gerek duyulmadan tarayici üzerinden rahatlikla oynanabilen Travian ’in gelecekte de herhangi zorunlu bir ödeme isteyecegi düsünülmemektedir. Bununla beraber, oyunun ek özellik ve firsatlarindan faydalanmak isteyen kisiler, Durmaplay üzerinden temin edebilecekleri Travian Gold Paketi seçenekleri ile arzu ettikleri içerige zahmetsiz biçimde erisebilmenin tadini çikarabileceklerdir. Travian Kupon çesitlerinden kendisine uygun olanini satin alan kisi, altinini dakikalar içerisinde kullanma hazir hale gelecek ve diledigi üstün özellige sahip olabileceklerdir. Sizler de savastaki yerinizi almak ve sehrinizi gelistirmeye bir an önce baslamak için bu basarili oyunu tecrübe edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.durmaplay.com/oyun/travia...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın