Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor Aşkı Bunu da Yaptırdı: Fanatik Çift Çocuklarına 'Bordo' ve 'Mavi' İsimlerini Verdi

etiket Trabzonspor Aşkı Bunu da Yaptırdı: Fanatik Çift Çocuklarına 'Bordo' ve 'Mavi' İsimlerini Verdi

Batuhan
22.01.2019 - 12:54 Son Güncelleme: 22.01.2019 - 15:49

Hollanda'nın Arnhem kentinde yaşayan fanatik Trabzonspor taraftarı Ümit ve Meryem Şenyer çifti, geçen yıl ağustos ayında doğan ikiz çocuklarına 'Bordo' ve 'Mavi' ismini verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Baba Şenyer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisi ve eşinin Hollanda'da doğduklarını, aslen Trabzonlu olduklarını söyledi.

"Önce oynayan futbolcuların isimlerini koymayı düşündük"

"Önce oynayan futbolcuların isimlerini koymayı düşündük"

Trabzonspor Gurbetçi Gençler Avrupa Tayfası'nda 2009-2015 yıllarında tribün liderliğini yaptığını belirten Şenyer, ağustos'ta doğan ikizlerin adını ilk başta Trabzonspor'da oynayan futbolcu isimlerinden koymayı düşündüklerini dile getirdi. Ümit Şenyer, 'Futbolcular hep gidici ve Trabzonspor'un renkleri kalıcı olduğu için ikizlerin adını Bordo ve Mavi koydum. Doğumdan sonra zaten eşimin dünyadan haberi yoktu. O arada ben belediyede Bordo ve Mavi ismini yazdırdım ve olan olmuştu bile.' diye konuştu.

"Mavi eliyle 4 işareti yaptı ardından Galatasaray'a 4 tane attık"

"Mavi eliyle 4 işareti yaptı ardından Galatasaray'a 4 tane attık"

Baba Şenyer, Mavi'nin doğduktan hemen sonra eliyle dört işareti yaptığına dikkati çekerek, 'Doğumdan iki ya da üç gün sonra Galatasaray ile Trabzonspor'un maçı vardı ve o maçta Galatasaray'a 4 tane attık.' ifadelerini kullandı.

"İnşallah onlar da isimlerini bizim kadar sever"

"İnşallah onlar da isimlerini bizim kadar sever"

Anne Şenyer ise ilk başlarda isim konusunda zorluk çektiğini belirterek, 'Mavi ismi normal, Bordo ise alışılmamış bir isim olduğu için biraz tuhaf gelmişti bana fakat isimlerden memnunum artık. İnşallah onlar da bizim kadar isimlerini severler. Bence büyüyünce onlar da memnun kalacak.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Trabzonspor bizim için bir spor değil başka bir hayat"

"Trabzonspor bizim için bir spor değil başka bir hayat"

Bebeklerin isimleri konusunda genelde güzel tepkiler aldıklarını anlatan anne Şenyer, 'Değişik ve hiç duymadıkları isimler olduğu için Hollandalıların çok hoşuna gitti. Bazı tanıdıklarımız ise 'Çocuklarınızı nasıl bir spor kulübü ile karşılaştırırsınız.' diyor ama Trabzonspor bizim için bir spor değil başka bir hayat.' ifadesini kullandı.

"Trabzonspor sevgimizi herkes anlamaz" 🎥

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
254
96
67
51
43
13
11
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Elif Sara

çocuk yapmanında tıpkı araba kullanmak gibi bir ehliyeti olmalı, bir kuralı, kriterleri olmalı. her yetişkin er ve hatun kişisi çocuk sahibi olmamalı...

Elif Sara

bu arada trabzonspor sevginizi anlayamadım,evet...

lazkizi53

Bu Trabzonlular neden böyle mal

after2102

bunu bir laz mı söylüyo :D

NightKing

Sike sürelecek akıl yok amk gerizekalısı...