Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

Trabzonspor 2-2 Gaziantepspor

Fatih
28.10.2015 - 23:48

Trabzonspor, 2 farkı geri düştüğü maçta geri dönmeyi başardı ve 2-2 ile 1 puanı kurtardı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Trabzonspor Avin Aker'de Gaziantepspor'u ağırladı.

9. haftayı 3 puanla tamamlayan iki ekibin mücadelesinde oyun tempolu başlarken, iki ekipte ortalar ve uzaktan şutlarla gol aradı. Maçın 31. dakikasında savunmada  Constant'ın yaptığı hatayı değerlendiren Orkan araya girerek topu Muhammet'e kazandırıdı. Muhammet bekletmeden pasını tekrar Orkan'a verdi, Orkan sağ çağrazdan ceza sahasına girererek  sol ayağı ile topu ağlara gönderdi. Bu golle konuk takım 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra iki takımda gol arayışlarını sürdürdü ancak gol sesi çıkmadı ve maçın ilk yarısı 1-0 Gaziantepspor üstünlüğüyle sona erdi.

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan konuk ekip Gaziantepspor oldu. Sağ kanattan gelişen atakta Okay Yokuşlu'nun hatasını değerlendiren Daniel Larsson topu ağlara göndererek 51. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu dakikadan sonra ev sahibi Trabzonspor gol arayışlarını arttırdı. Serbest vuruşta topun başına geçen Aykut Demir yerden sert bir vuruş yaptı savunmaya da çarpan top ağlara gitti. Skoru 2-1'e getiren golü attıktan sonra Trabzonspor, Gaziantep kalesini abluka altına aldı. ataklarını sıklaştıran Trabzonspor'un baskısı sonuç verdi. Constant'ın ortasını ceza sahası içerisinde N'Doye kafasıyla Cardozo'nun önüne indirdi Oscar Cardozo iyi bir vuruşla topu ağlara gönderirken skor 2-2'ye geldi. 

Bu dakikadan sonra iki takımda galibiyet golü için arayışlarını sürdürdü.Ancak başka gol sesi çıkmadı ve iki takımda sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Bu sonuçla puanını 14 yapan Trabzonspor 9. sıraya yükselirken, konuk Gaziantep'te puanını 14 yaparak 10. sıraya yükseldi.

Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor Başakşehir deplasmanına konuk olurken, Gaziantep Sivasspor deplasmanında mücadele edecek.

Şampiy10

Kaynak: http://sampiy10.gazetevatan.com/firti...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın