Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1 - 1 Rabotnički

Trabzonspor 1 - 1 Rabotnički

Fatih
06.08.2015 - 22:52

Şota: "İyi Oynadık Ama Atamadık"

Trabzonspor teknik direktörü Shota Arveladze , Trabzonspor 'un Rabotnicki ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi 'ne veda ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Shota Arveladze , takımın coşkusundan memnun olduğunu ancak girdikleri pozisyonları gole çeviremediklerini ifade etti. İşte Gürcü teknik adamın açıklamaları;

'İyi oynadık. Kontrollü ve hücum oynadık. En az 4 pozisyonumuz var. Futbol böyledir. Bu maçta atamadık. Futbolcularımı tebrik ediyorum, kolay değil. Bazı oyuncularım ilk kez Trabzonspor formasını giydi. Her şey iyi olacak. Bu maçta ne kadar coşkulu bir takım olduğumuzu gösterdik. İyi yoldayız, doğru yoldayız. Tabii ki hata yapacağız. Forma girdikten sonra o pozisyonları gole çevireceğiz. Lige moralsiz başlayacağız ama lige iyi başlamak istiyoruz.'

'Rakip 10 kişi kalınca daha fazla orta yapılacağı için çift santrafora döndük. Özer'i bu sebepten çıkardık.'

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/futbol/superlig/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Trabzonspor 1 - 1 Rabotnički

Trabzonspor 1 - 1 Rabotnički

UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanş maçında Trabzonspor , sahasında Rabotnicki ile 1-1 berabere kaldı.

Makedonya'da oynanan ilk karşılaşmayı bordo mavili ekip 1-0 kaybetmişti. Avni Aker'deki bu skorun ardından Trabzonspor Avrupa kupalarına erken veda etmiş oldu.

Karşılaşmanın ilk dakikalarına konuk ekip daha iyi başladı. Trabzonspor'un oyun kurmakta zorlandığı dakikaları iyi değerlendiren Rabotnicki, 10. dakikada Anene ile gole çok yaklaştı. Sol kanattan gelişen atakta savunmanın arasına sızan Anene topla buluştu. Sol çaprazdan müsait pozisyonda vuruşu kaleyi bulmadı.

Bu dakikaların ardından oyunda dengeyi kuran Trabzonspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol aradı ancak son paslar ve ortalardaki isabetsizlik önemli gol fırsatları yakalanmasının önüne geçti.

Uzun süre net pozisyon üretmekte zorlanan bordo mavili ekip, 33. dakikada ilk önemli fırsatını yakaladı. Aldığı pasla ceza sahasına sokulan Özer, penaltı noktasının gerisinden sert vurdu ancak şutu kalecinin üzerine gitti.

Sağlı sollu ataklarla rakip kalede pozisyonlar aramaya devam eden Trabzonspor, ilk yarının son dakikasında Cardozo ile bir kez daha gole yaklaştı. Sağ kanattan Özer'in yaptığı ortaya bomboş pozisyonda Cardozo kafayı vurdu ancak top üstten auta gitti. Bu pozisyonun ardından hakem ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı.

İkinci yarıda maçın temposu oldukça arttı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede golü arayan Trabzonspor, 54. dakikada Okay ile önemli bir fırsatı değerlendiremedi. Ancak Okay bir dakika sonra bordo mavili taraftararı sevince boğmayı başardı. Ceza sahası sağ çaprazından Özer ortasını açtı. Ön direkte uçarak kafayı vuran Okay Yokuşlu'nun şutu ağlarla buluştu.

Maçın 65. dakikasında Rabotnicki 10 kişi kaldı. Trajcevski, Cavanda'ya yaptığı sert hareketin ardından ikinci sarı kartını gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu dakikanın ardından Trabzonspor rakibinin üstüne daha çok kişiyle yüklenmeye başladı. 66. dakikada yaşanan karambolde Trabzonsporlu oyuncular bir türlü topu kaleye sokmayı başaramadı.

Karşılaşmanın normal süresinin son 10 dakikasında üst üste pozisyonlar vardı. 81'de Deniz ve 83'te Cardozo ile Trabzonspor önemli iki fırsatı değerlendiremezken, 90. dakikasında ise Onur'un kısa düşen kaleci vuruşunda Rabotnicki'nin topu direkte patladı.

İlk uzatma devresinde ev sahibi ekip yine baskılı oynayan taraftı. 102. dakikada Cardozo ceza sahası içinde şut çekmek yerine pas tercih edince önemli bir fırsat kaçtı. 104. dakikada ise Deniz'in sert şutu direkten geri döndü.

İkinci uzatma devresinde ise kaleci Onur'un büyük hatası Trabzonspor'un Avrupa hayallerini sona erdirdi. Orta sahadan doldurulan topa kaleci Onur hatalı bir çıkış yaptı. Onur'dan önce kafayı vuran Markoski boş kaleye topu gönderdi.

Bu golün ardından Trabzonspor skoru değiştirmeyi başaramadı ve maç 1-1 sona erdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0