Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1-0 Sivasspor

Trabzonspor 1-0 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor, evinde Sivasspor'u ağırladı. Karadeniz ekibi 61. dakikada Aytaç Kara'nın attığı golle maçı 1-0 kazandı. Bu sonuçla Trabzonspor ligde puanını 33'e yükseltti. Sivasspor ise 21 puanda kalarak ligde kalma durumunu zora soktu.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Mandıralı: Zor bir maçı kazandık

Mandıralı: Zor bir maçı kazandık

Hami Mandıralı, Süper Lig'in 26. haftasında oynadıkları ve 1-0 kazandıkları Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada, 'İlk yarıda sahada oynamaya çalışmayan bir Trabzonspor vardı. Hiç bir şey yapmak için mücadele etmeyen bir Trabzonspor vardı. İkinci yarı değişikliklerle de savaşan bir Trabzonspor vardı. İlk yarı aut ama ikinci yarı istediğimiz gibi bir Trabzonspor vardı sahada.' dedi.

Zor bir maçı kazandıklarını ifade eden genç hoca, 'Kalesinde devleşen bir Esteban vardı. Zor bir maçtı, kazandık ve biraz daha rahatladık. En azından keyfimiz yerine geldi. Hakemler çok iyi maç yönetti. Adaletli maç yönetildiğinde herkes mutlu oluyor. Hakemleri de, oyuncularımı da kutluyorum. Taraftara da teşekkür ediyorum.' dedi.

Mandıralı, taraftarların devre arasında kendisini istifaya, maç sonunda ise tribünlere çağırmasıyla ilgili soruya soruya ise şöyle cevap verdi:

'Eminim ki onlar beni seviyor. Onların da benim gibi canı yanıyor kötü oynadığımızda. Böyle tepkiler olması normal. Trabzonspor düzelecekse, bizim varlığımızda kötü gidiyorsa zaten gereken yapılır. Ben onları seviyorum, onların da beni sevdiğini biliyorum. Böyle tepkiler olacak. Önemli olan dik durmak. Biz ekibimizle çalışmaya devam edeceğiz.'

Mesut Bakkal: Oynadığımız oyuna yazık

Mesut Bakkal: Oynadığımız oyuna yazık

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sahada verdikleri mücadelenin ve emeğin karşılığını alamadıklarını belirterek, 'Oynadığımız oyuna ve girdiğimiz pozisyonlara yazık günah' dedi.

Medicana Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, 1-0 mağlup oldukları Trabzonspor karşılaşmasının ardından düzenlediği basın toplantısında, mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, 'Maçın ardından analizci arkadaşıma maçın istatistiklerini çıkarmasını istedim. 14 tane pozisyonumuz var ve 8 tanesi net pozisyondu ama 1-0 mağlup olan bir Sivasspor. Hak etmediğimizi düşünüyorum. Günah, gol yollarında daha dikkatli olmamız gerekiyor. Sadece oyun açısından memnunum, skor olarak memnun değilim. İyi oynayan bir Sivasspor var ama burada bunu sonuca yansıtmamız gerekiyor. Bu şekilde rakip takımı yakalamışken af etmeyeceksiniz. Buradan yenip gideceksiniz. İyi oyunumuzu devam ettireceğiz. Kenarda beraberliği beğenmezken, şu kötü bu kötü diye oyunculara bir şey söyleyemem çünkü ilk devre top göstermedi çocuklar. Oyun anlamında futbolunda bir şeyi var hazmedimiyorsunuz. Günah diyorum sadece yazık. Şans da, beceriksizlik de demek istemiyorum ama futbolda bu var. Aklımıza da geldi atamıyorsak gol de yiyebiliriz dedik' ifadelerini kullandı.

'Neye yazık, neye günah diyorsunuz ?' şeklindeki soruya ise Bakkal, 'Bize, takıma yazık diyorum. Oynadığı futbola yazık. Fazla bir şey diyemiyorum. Oynadığımız oyuna yazık. Girdiğimiz pozisyonlara yazık. Günah' cevabını verdi.

'Ligin geri kalan bölümünü nasıl görüyorsunuz?' şeklindeki soruya ise Bakkal, 'Geldiğim günden beri hep iyimser bakıyorum. İçerideki maçlarımız kazanacağız devam edeceğiz. Herkes kadar bizim de şansımız var. Niye şansımız var. İyi oynuyoruz. Kötü oynasak kabul edeceğim. Pozisyona girmezsek, üretmesek, derim ki bundan sonraki maçlar bizim için tehlike ama her takımı yenecek güçteyiz ve devam edeceğiz. Bu maçı almamız gerekiyordu. Bir şut ile gol yedik. Bunun üzerine başka bir yorum yapmanın alemi yok zaten. Yok oyuncu değişikliği oldu. Yok baskı yediniz. Ne yapacağım ben Trabzon'da 14 tane pozisyona girip de 14 tane mi atacağım' dedi.

Bu haftadan sonra 15 günlük milli takım arası olduğunu hatırlatan Bakkal, '2-3 gün izin yapacağız. Ondan sonra takımla tekrar beraber olacağız ve devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.

HTSpor

Trabzonspor, Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor'u Aytaç Kara'nın golüyle 1-0 mağlup etti. Trabzonspor kalecisi Esteban, yaptığı kurtarışlarla galibiyeti getiren isimlerden biri oldu.

İlk yarda Sivasspor daha net pozisyonları bulan taraftı. Trabzonspor ise istediği oyunu ortaya koyamadı. İlk yarı golsüz sona erdi.

İkinci yarıda çok daha istekli bir oyun ortaya koyan Trabzonspor, bu oyunun sonucunda da 61. dakikada Aytaç Kara ile golü bulan taraf oldu. Golün ardından Sivasspor çok önemli pozisyonlar bulsa da kaleci Esteban'ı geçemedi. Trabzonspor maçı 1-0 kazandı.

Bu sonuçla Trabzonspor 33 puana yükselirken, Sivasspor ise 21 puanda kaldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Maçtan Dakikalar

35. dakikada Cicinho'nun ceza sahası içi sağ çaprazından kale sahasına gönderdiği topa Aatif Chahechouhe'nun kafa vuruşunu kaleci Esteban ayaklarıyla müdahale ederek kurtardı.

44. dakikada Aatif Chahechouhe'nun pasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Texeira'nın vuruşunda kaleci Esteban'dan seken topu Mustafa Yumlu çizgi üzerinde uzaklaştırdı.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi: 0-0

61. dakikada Cavanda'nın sağ taraftan ceza sahasına doğru gönderdiği top, ceza sahası yayı üzerinde bulunan Aytaç'ın önüne düştü. Topu önüne alan Aytaç düzgün bir vuruşla kaleci Korcan'ın solundan meşin yuvarlağı ağalarla buluşturdu. 1-0

68. dakikada Erkan Zengin ceza sahası içine doğru gönderdiği topla buluşan Cardozo'nun yakın mesafeden vuruşunda kaleci Korcan meşin yuvarlağı iki hamlede kontrol etti. 76. dakikada Cardozo'nun ceza sahası içine yaptığı ortaya gelişine vuran Özer Hurmacı'nın şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı.

77. dakikada Yusuf Erdoğan'ın ters kafa vuruşunda topla birlikte ceza sahasına giren Burhan Eşer'in vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Esteban'dan döndü. Dönen topa Texeira'nın şutunda ise Esteban meşin yuvarlağı kornere çeldi.

Kalan sürede Trabzonspor kapandı ve maçı 1-0 kazandı.

İHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
4
3
2
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın