Görüş Bildir
Haberler
Trabzonspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Trabzonspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında ligde art arda kötü sonuçlar alan Trabzonspor, ligde kalma mücadelesi veren Mersin İdmanyurdu'nu ağırladı. Bordo-mavili takım Marko Marin'in attığı golle maçı 1-0 kazanarak kötü gidişe bir son verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hami Mandıralı: Beşiktaş'ı Devirmek İstiyoruz

Hami Mandıralı: Beşiktaş'ı Devirmek İstiyoruz

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Mersin İdman Yurdu galibiyetini değerlendirirken, Beşiktaş'ı devirmek istediklerini söyledi.

Lig TV'ye konuşan Mandıralı, ''Hem 'of' çektik hem de 'oh' çektik. Alkış oyuncularımızın, sahada iyi oynadılar ve görevlerini yaptılar. Biraz rahatladık, bir maç kazandık sadece. Önümüzde iki zor maç var ve onlara en iyi şekilde hazırlanacağız. Camiamız zor bir süreçten geçiyor ama başkanımız ve yönetimi bizi hiç desteksiz bırakmadı. Oyunumuzu skora yansıtamıyorduk, bugün bunu başardık. Taraftarımız bizi iyi destekliyor ancak lütfen biraz daha coşkulu desteklesinler. Bir ara ben de tribüne dönüp onları olayın içine çekmek istedim. Taraftar bizim baştacımız. Totem gibi şeyler futbolda oluyor. Marin vurdu, Cardozo'ya çarpıp girdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' şeklinde konuştu.

Mandıralı, 15 Mart Salı günü karşılaşacakları Beşiktaş için ise, ''Beşiktaş maçını kazanmak istiyoruz tabii ki. Onlar şampiyonluğa oynuyor ve kaybetmemek isteyecektir. Böyle maçları kazandığınız zaman taraftarla barışma adına olumlu gelişmelere sebep oluyor. Biz de bu maçı kazanarak galibiyeti taraftarımıza armağan etmek istiyoruz'' ifadelerini kullandı.

Ümit Özat: Tek eksiğimiz goldü

Ümit Özat: Tek eksiğimiz goldü

Maçın ardından basın toplantısında konuşan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, 'Çok fazla söylenecek bir şey yok kaybettiğiniz zaman. Oyun olarak çok iyi bir Mersin İdmanyurdu vardı. Top ayağına yakışan, pas yapan, oyunu kontrol eden, tek eksiği gol olan bir takımdık. İyi mücadele ettik. Yine bir pis gol oyunu bizden götürdü ama yapacak bir şey yok. Bu maçtan hatalarımızın neler olduğuna bakıp ders çıkarıp, Gaziantep maçını iyi geçip milli takım arasına moralli girmek istiyoruz” dedi.

Özat, ligde kalma şanslarıyla ilgili bir soru üzerine de şunları söyledi:

'Müneccim değiliz ama 27 puan var ortada. Bunun minimum 15’ini almak lazım. 32-33 puanın ligde bırakabileceğini düşünüyorum. Buradan puan almak önemliydi bizim için. İçerideki Gaziantep maçını kazanamadıktan sonra buradan aldığının da önemi kalmıyor. Oyuna 4 ofansif oyuncuyla başladık. Sinan’ı da alınca 5’e çıktı. Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumdan faydalanmayı düşünüyorduk. Oyuncularımız biraz daha cesaretli olsaydı buradan istediğimiz sonuçla dönmek işten bile değildi. Ama kaybettik. Önümüze bakıyoruz.'

Trabzonspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Trabzonspor 1-0 Mersin İdmanyurdu

Spor Toto Süper Lig'de 25. haftanın açılış karşılaşmasında, TrabzonsporMersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ederek 3 hafta sonra galip geldi.

İlk yarı

20. dakikada Gökçek Vederson'un ceza alanı sağ çaprazından kullandığı serbest atışta, baraja çarpan topu kaleci Estaban, son anda ayağıyla uzaklaştırdı.

34. dakikada Erkan Zengin'in pasında, ceza alanı içinde Sefa Yılmaz'ın yerden şutunda, kaleci Muammer Yıldırım topu kontrol etti.

44. dakikada Bosingwa ceza alanına girmek isterken savunmanın müdahale ettiği top ceza yayı üzerindeki Marin'in önüne düştü. Bu futbolcunun sert şutunda meşin yuvarlak üsten kornere gitti.

Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz beraberlikle tamamlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İkinci yarı

48. dakikada Trabzonspor öne geçti. Marin'in ceza alanının hemen dışından kullandığı serbest vuruşta, barajı geçen top Cardozo'ya da çarparak filelere gitti: 1-0

56. dakikada Gökçek Vederson'un sağdan kullandığı serbest atışta, ceza alanı içinde yükselen Welliton'un kafa vuruşunda, meşin yuvarlak üsten auta çıktı.

68. dakikada Welliton'un ceza alanından şutunda, kaleci Esteban topu kontrol etti.

90+3. dakikada Pedriel'in ceza alanı dışından vuruşunda, kaleci Estaban yerden sekerek üzerine gelen topa sahip oldu.

Bordo-mavililer, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 30 yaptı. Mersin İdmanyurdu 20 puanda kaldı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
5
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın