Görüş Bildir
Haberler
TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Kura Çekilişi Ne Zaman, Saat Kaçta? Kura Sonuçları Belli Oldu mu?

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Kura Çekilişi Ne Zaman, Saat Kaçta? Kura Sonuçları Belli Oldu mu?

CansinA
23.02.2022 - 10:26

TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Mahallesi kura çekilişi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na bağlı kamu kuruluşu TOKİ tarafından yapılacak. Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Mahallesi'nde 2+1 nitelikli toplam 806 adet ve 3+1 nitelikli toplam 388 adet olmak üzere toplamda 1.194 adet için kuralar çekilecek. Peki kura sonuçları belli oldu mu? Kazananların isim listesine nereden ulaşılabilir? Kura canlı yayınlanacak mı? İşte TOKİ Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Mahallesi kurası ile ilgili detaylar... 

İçeriğin Devamı Aşağıda

TOKİ'nin Elazığ Merkez Bizmişen - Aşağı Holpenk Mahallesi projesi için başvurusunu yapan adaylar talihli isimlerin açıklanmasını bekliyor. Bugün, 23 Şubat 2022'de çekilecek kura ile ev sahiplerini evlerini alacak. Peki kura ne zaman başlayacak? İsim listesine nereden ulaşılır? Kura nereden izlenir? İşte detaylar...

Kura Ne Zaman Yapılacak? Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Kura Ne Zaman Yapılacak? Sonuçlar Ne Zaman Açıklanacak?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Elazığ'ın Merkez ilçesinde konut projesi gerçekleştiriyor. Noter huzurunda ve canlı yayında gerçekleştirilecek kura çekilişi 23 Şubat 2022'de saat 11.00'da yapılacak. Çekilişi canlı izlemek isteyenler TOKİ sosyal medya hesaplarını takip edebilecekler.

TOKİ Twitter hesabı için tıklayın.

TOKİ Youtube sayfasından, kurayı canlı izlemek için tıklayın.

TOKİ kura sonuçları için tıklayın.

Satışa Sunulacak Evler Hakkında;

Satışa Sunulacak Evler Hakkında;

TOKİ Elazığ kura sonuçları henüz belli olmadı. Sonuçlar bugün saat 11:00'de gerçekleşecek çekilişin ardından açıklanacak.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından 100.000 Sosyal Konut Projesi kapsamında,

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Mahallesi 3.Etap 587 Konut,

Elazığ Merkez Aşağı Holpenk Mahallesi 4.Etap 577 Konut,

Elazığ Bizmişen A.Holpenk Mah.2.Etap 2.Bölüm 665 Konut Projesinde (30 Konut).

TOKİ açıklamasında; '2+1 nitelikli toplam 806 adet ve 3+1 nitelikli toplam 388 adet olmak üzere toplamda 1.194 adet konut için gerçekleştirilecek Konut Belirleme Kurası 23 Şubat 2022, Saat 11:00'de İdaremizin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayın ile yapılacaktır. Konut belirleme kurasından sonra Gayrimenkul Satış Sözleşmesi hak sahipleri tarafından 01 Mart 2022 – 31 Mayıs 2022 tarihleri arasında sözleşme imzalama işlemlerini gerçekleştireceklerdir.' ifadelerine yer verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın